Udirna s grilem v jednom



Jarda.Vysocina - (48) - 162.2 (?)
18.6.2013 7:58

Jak velké kusy (kolik vážily, byly naložené?) jste udil a jakým dřevem jste topil, jakou teplotu  a za jakou dobu to bylo hotové? Jarda

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
Jarda.Vysocina - (48) - 162.2 (?), 18.6.2013 7:58

Jak velké kusy (kolik vážily, byly naložené?) jste udil a jakým dřevem jste topil, jakou teplotu  a za jakou dobu to bylo hotové? Jarda

                     
Radomil4 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (124) - 245.152 (?), 18.6.2013 17:39

Měl jsem naložené 3kusy každý 1kg 14 dni jen ve vodě se solí a udil jsem na dubu cca 6 hodin na 60 stupňů

                     
Jarda.Vysocina - (48) - 162.2 (?), 21.6.2013 9:18

Děkuji Vám za přesný info. Jarda z Vysočiny.

                     
Radomil4 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (124) - 245.152 (?), 9.3.2014 9:17

Jaký máte názor na zakrytovani přední části grilu s udírnou.Napadlo mě jestli nebude docházet k lepšímu spalování dřeva když vlastně bude kryt postaven na spodním roštu a tím pádem bude pěkný tah od spodu

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika