Stavba udírny s grilem svépomocí
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 240.4 (?), 2.2.2012 22:46
velice děkuju za informace a čas straveny na netu.trošku mam obavy s uzením v zimě co to uděla.mame totiž tradici udit před svatkama ve starym dřevenem uzaku.je třeba mírrně pozvolna roztapět.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 240.4 (?), 3.2.2012 17:27
kde maji levne klobasy?my udime zatim v dřevěne.až to postavim, uvažuju o vyvložkovani dřevem.zkus vyudit plecko.začal jsem na bučku ale plecko to jt top.i syr není špatny jako chutovka.
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.4 (?), 3.2.2012 18:00
nechci chytračit, spíš pomohou ti, kteří vyvložkovaný uďák po klasickém uďáku udělali, ale každé uzení začíná zatopením tak hodinu předem a nahřátím, pak vyvložkování a tím pádem "zateplení" uďáku považuji za zbytečné, co vy na to... myslím třeba zděný a do něho dřevěnou vložku Tonda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 240.4 (?), 5.2.2012 9:24
pokud budeš mit čas tak napiš jak to dopadlo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.4 (?), 3.2.2012 17:52
když je chlapi kosa, tak má oheň lepší tah, rozdíl teploty... ale zase je uďák více chlazen, chce to vysledovat Tonda
|
|
|
|
|
|
|
petulkapb - (4) - 149.55 (?), 25.3.2012 10:54
Po delší odmlce musím reagovat: Martine, moc se mi tvá práce líbí a musím uznat, že jsi machr a hlavně, že si to nechceš nechat jen pro sebe. Když jsem před pár lety plánoval stavbu krbu, zdaleka ještě nebylo tolik inspirace a návodů (teda mimo "betoňáků") na netu a proto jsem si udělal svoje stránky s postupem stavby a jsem rád, že tato diskuze zde žije aktivně již několik let. Petr B.
|
|
|
|
|
|
|
|