Stavba udírny s grilem svépomocí
|
|
|
|
Josef Palička - (2) - 51.220 (?) 21.10.2011 12:57
Dobrý den,
také jsem se celý tento rok věnoval stavbě pergoly a udírny, která se po vysazení dvířek změní na otevřený gril s možností grilování, jak na klasické mřížce, tak na lávovém kameni, či sklokeramické desce. Celou stavbu jsem realizoval vlastníma rukama s pomocí mého syna. Posílám pár fotek. Palička
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yirka - (21) - 176.101 (?), 7.10.2011 20:00
Tak mám letos dobojováno, kolaudační večírek byl OK, udírna udí, je fakt, že maso jsem zatím nezkoušel, ale do vánoc se o něj pokusím, jinak uzeniny a douzenej bůček , mňam, dobouchal jsem střechu a doklepal dlažbu, spíchnul lavici na sezení, letos už jenom okap a příští rok stůl ze stejného materiálu jako lavice, Teď budu pomalu zimovat. Doufám že příští sezonu ji pořádně využiji.
Zdraví yirka
|
|
|
|
|
|
|
tatnda - Diamantový Zahrádkář (1196) - 164.4 (?), 7.10.2011 21:05
tak já letos ještě bojuji, chci alespoň dodělat plotnu, krb s uďákem asi nestihnu, měl jsem kulatiny, tak jsem nábytek koupil, ikdyž jsem ho chtěl dělat sám, chodník hotov, altán přikryt, ještě vymyslit nějaké stěny proti větru..jinak pěkná práce yirko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josef Palička - (2) - 51.220 (?), 21.10.2011 12:57
Dobrý den,
také jsem se celý tento rok věnoval stavbě pergoly a udírny, která se po vysazení dvířek změní na otevřený gril s možností grilování, jak na klasické mřížce, tak na lávovém kameni, či sklokeramické desce. Celou stavbu jsem realizoval vlastníma rukama s pomocí mého syna. Posílám pár fotek. Palička
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.82 (?), 10.4.2014 12:24
Zdravim,
konkretne cela tato diskuse me hodne inspirovala a odkazy v ni taky. Nakonec se ale ukazalo, ze clovek neco chce a malokdo chce to same. Takze jsem se vydal po vlastni ceste. Ale s velkou inspiraci od ostatnich.
Napsal jsem o tom zde. Treba to nekomu taky trosku pomuze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.118 (?), 11.4.2014 13:33
Dekuju :-). Vsechno jsou to stare cihly. Vetsinou z bouracek. Uprime, byl docela problem je sehnat. Ne vsechny stare cihly jsou hezke a hlavne stejne velke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|