Saze na mase - proč?



host - 226.182 (?)
25.2.2013 15:37

Maso se musí před vložením do dobře vysušeného uzáku rozvlažit v teplé vodě.Já maso rozvlažuji 45min. při 70-80C.Pak ho nechám okapat a osuším.Teprve potom ho vkládám do uzáku.At' se daří, rpstylle@seznam.cz

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 238.161 (?), 23.2.2013 16:23, zobrazeno: 5914x

Na mase mám saze - proč? Co dělám špatně? Topím třešní...

   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 102.201 (?), 23.2.2013 16:39

Pravděpodobně vkládáte maso do udírny studené.

      
host - 226.182 (?), 25.2.2013 15:37

Maso se musí před vložením do dobře vysušeného uzáku rozvlažit v teplé vodě.Já maso rozvlažuji 45min. při 70-80C.Pak ho nechám okapat a osuším.Teprve potom ho vkládám do uzáku.At' se daří, rpstylle@seznam.cz

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika