Bydlíme v řadovce a na to aby měl člověk smrad v baráku nemusí mít sousedi ani gril nebo udírnu na zahradě. Nemůžeme např. v létě nechat ani otevřené okno do obyváku, aniž by nám tam neletěl smrad z cigaret od sousedů, grilování beru a pak je tu ještě smrad z komínů krbových kamen a krbů. Podle reakce souseda bych řekl že úplatek z udírny nepomůže. Teplo, i když nevím jaké vy to mělo být, bych eliminoval nějakou přepážkou a kouř mu ničí keře? Bohužel vztahy jsou u Vás asi na bodě mrazu ale zase na druhou stranu, nikdo není vzorný a má nějaké chyby. Mne osobně asi před čtyřmi lety soused na zahradě udal za to, že jsem si postavil dřevěnou udírnu na podezdívce zezadu u jeho chaty a on měl "obavy" že mu to shoří. Dokonce sepsal petici kterou mu podepsali i další kámoši-zahrádkáři. Byl jsem přizván na stavební úřad a dostal rozhodnutí o odstranění stavby. Když jsem tenkrát vzal videokameru a jal se natáčet všechny ty udírny, grily a komíny bez revizí všech na petici podepsaných, včetně práskače, to jste měli vidět ty protahlé huby. Udírnu jsem sundal s podstavce, úředníci národního výboru si to prověřili a já semtam udím dál. Nedávno mi zase vyhrožoval že jsem mu postřikem spálil vi nohrad, poslal jsem ho někam s poznámkou že jsem si spálil i svůj a dalo mi to hodně modlení aby v noci mrzlo.