Jsem si vědom, že vás nepotěším, ale zdá se mi, že vám tak nějak ujel vlak.Nemyslím to nijak ve zlém, jen mám zkušenost a určitě každý, že čím víc se s tím ser..te, tak ještě neznamená, že budete mít úspěch.To že jsem kdysi nakládal maso na 6 týdnů a stále jsem to musel hlídat, že jsme s kamarádem zachraňovali octem maso, které tchýně neuhlídala a stejně jsme ho nezachránili, protože ani dým tomu nepomůže, naopak.Tak to dělali lidi, když potřebovali uchovat maso co nejdéle a neměli mraznice.Neříkám že ty řízky nebo pečeně nebyla vynikající.Dneska uděláte lák pujčíte si stříkačku(pak si jí budete chtít koupit)a maso napícháte.Za 4 dny budete udit.Maso bude mít krásnou barvu, bude měké a když porota nebude přežraná a taky normální, tak vám to pochválí.Pokud si tam pozvete holku, která jí jen bílé maso a jen kuře a nejí nic jiného, tak to můžete nakládat 10 neděl.To jí nabídněte raději vločky.Tak může dopadnout i to opečovávané sele.Na pragandu mám taky názor.Buď se budu bát klobásového jedu nebo pragandy, která je jinak ve všem.I v té šunce, co papá dvouleté robátko.Takže jen v barvě to nevidím.Ale je to můj názor, víc nic.