No... záleží, jak jste na tenhle typ smradu hákliví... Já nejím ze zásady divočinu, králíka skousnu, ale moc mi už nevoní, jehněčí a skopové bych do huby nevzala. Nesním kozí sýr a nanapila bych se mléka a to ani čerstvého,,nepasterizovaného" kravského. Já z toho ten dobytek neustále cítím, jako bych to pila přímo z vemene. Podotýkám, že jsem lopata jako poleno a na kravském mléku přímo z vemene, jsem vyrostla. Jednou jedinkrát mne přesvěčil muž, ať si v jedné z nejluxusnějších restaurací světa, dám těstoviny s jehněčím, protože za a)nebylo tam z čeho moc vybírat, neb zrovna byly,,jehněčí dny" a za b)nikdy jsem ho do té doby nejedla. On si ovšem dal rybu, na kterou já neměla vůbec chuť. Po prvním soustu jsem měla co dělat, abych se nepoblila. On mi samozřejmě nevěřil, tak jsem mu to nacpala, ať ochutná a uznal, že se to vážně nedá... a to on jinak sní cokoliv...
Nevím, na čem všem v tomhle případě záleží, ale někdo to prostě,,nedá" po jakékoliv úpravě