Jahnacina aby vonala
|
|
|
|
host - 178.38 (?) 22.2.2015 12:55
No... záleží, jak jste na tenhle typ smradu hákliví... Já nejím ze zásady divočinu, králíka skousnu, ale moc mi už nevoní, jehněčí a skopové bych do huby nevzala. Nesním kozí sýr a nanapila bych se mléka a to ani čerstvého,,nepasterizovaného" kravského. Já z toho ten dobytek neustále cítím, jako bych to pila přímo z vemene. Podotýkám, že jsem lopata jako poleno a na kravském mléku přímo z vemene, jsem vyrostla. Jednou jedinkrát mne přesvěčil muž, ať si v jedné z nejluxusnějších restaurací světa, dám těstoviny s jehněčím, protože za a)nebylo tam z čeho moc vybírat, neb zrovna byly,,jehněčí dny" a za b)nikdy jsem ho do té doby nejedla. On si ovšem dal rybu, na kterou já neměla vůbec chuť. Po prvním soustu jsem měla co dělat, abych se nepoblila. On mi samozřejmě nevěřil, tak jsem mu to nacpala, ať ochutná a uznal, že se to vážně nedá... a to on jinak sní cokoliv...
Nevím, na čem všem v tomhle případě záleží, ale někdo to prostě,,nedá" po jakékoliv úpravě
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 14.8 (?), 20.2.2015 18:27, zobrazeno: 16337x
Jahnacie sa pomaly vracia na stol na Slovensku, najma v tomto obdobi. I ked vacsina sa vyvaza. My sme prvy krat po dlhej dobe kupili kusok maleho jahniatka. Poradte nejake chutne recepty, pripadne ako to spravit, aby masko nesmrdelo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 7.181 (?), 21.2.2015 21:30
a nejaky dobry recept niekto nema?
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.194 (?), 21.2.2015 21:50
maso se musí dokonale odblanit, receptů je moc, řízky na rozmarýnu, guláš,pečeně, sekaná do klobás.Já vařím podle oka a co doma mám a přiměřeně, dejte dotaz do vyhledávače
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.38 (?), 22.2.2015 12:55
No... záleží, jak jste na tenhle typ smradu hákliví... Já nejím ze zásady divočinu, králíka skousnu, ale moc mi už nevoní, jehněčí a skopové bych do huby nevzala. Nesním kozí sýr a nanapila bych se mléka a to ani čerstvého,,nepasterizovaného" kravského. Já z toho ten dobytek neustále cítím, jako bych to pila přímo z vemene. Podotýkám, že jsem lopata jako poleno a na kravském mléku přímo z vemene, jsem vyrostla. Jednou jedinkrát mne přesvěčil muž, ať si v jedné z nejluxusnějších restaurací světa, dám těstoviny s jehněčím, protože za a)nebylo tam z čeho moc vybírat, neb zrovna byly,,jehněčí dny" a za b)nikdy jsem ho do té doby nejedla. On si ovšem dal rybu, na kterou já neměla vůbec chuť. Po prvním soustu jsem měla co dělat, abych se nepoblila. On mi samozřejmě nevěřil, tak jsem mu to nacpala, ať ochutná a uznal, že se to vážně nedá... a to on jinak sní cokoliv...
Nevím, na čem všem v tomhle případě záleží, ale někdo to prostě,,nedá" po jakékoliv úpravě
|
|
|
|
|
|
|
host - 157.239 (?), 22.2.2015 19:51
Nechejte si zkontrolovat stav štítné žlázy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18316) - 92.38 (?), 25.2.2015 13:03
Nojo, ale diskuze začla o tom, jak dobře připravit jehněčí, aby bylo dobré, vonělo a nesmrdělo. Že se najdou lidé, kteří takové maso nevezmou do úst, je logické, ale nechápu, proč to do vláka píšou. Je to stejné, jako kdyby chtěl někdo poradit s výběrem motorové pily a já na to hřímal, že tak nebezpečný stoj bych nikdy do ruky nevzal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|