Grilování na skle - nová dimenze



host - 232.150 (?)
17.8.2016 20:23

Dobrman, ale to není důležité. (Kost z krkovičky dostal už před "grilováním").
*
Je to jen ftípek trochu inspirovaný Ferdou.. a tím vláknem.

Rafael.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
host - 232.150 (?), 17.8.2016 20:23

Dobrman, ale to není důležité. (Kost z krkovičky dostal už před "grilováním").
*
Je to jen ftípek trochu inspirovaný Ferdou.. a tím vláknem.

Rafael.

                  
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6578) - 9.135 (?), 17.8.2016 21:31

Ano, je, ale jen když se zároveň topí v tom sporáku.

                     
Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 237.228 (?), 17.8.2016 21:37

Ale chybí tomu ta nová dimenze. wink

Josef.

P.S. Způsob mi připadá zvláštní, trochu psycho, ale proti gustu, žádný dišputát.

A upřímně: Dobrou chuť

               
host - 250.122 (?), 18.8.2016 6:33

Mate pravdu. Griluje se i na panvi. Grilovacich panvi je na trhu spousta. Griluje se i v elektricke troube, pokud ma trouba gril.

Grilovaci panve

                  
host - 17.210 (?), 18.8.2016 9:22

...ide o to ze pri grilovani by tepelna uprava nemala byt sprostredkovana horucim olejom, mastou, alebo stavou (i ked tam urcite mozu byt), ale HLAVNE salavym teplom, pripadne v kombinacii s horucim vzduchom. Salave teplo je to, co robi grilovanie grilovanim. V alobale asi nie...

...Sused sa griloval na plazi v Chorvatsku a prisiel cerveny ako rak... :-)

                     
host - 250.122 (?), 18.8.2016 10:24

Nevim co se snazite dokazat, grilovani v alobalu je bezna vec, zkuste zagooglit, vypadnou na vas stovky receptu, videi a clanku. Vysoke maso jako rolada, krkovicka vcelku ap. je lepsi grilovat v alobalu, zustava vynikajici chut a spousta vyborne stavy. Bez alobalu lze grilovat z masa akorat platek. Pred zabalenim do alobalu maso zprudka ze vsech stran orestuju na oleji, nebo na grilu.

Na grilovacich panvich se griluje temer bez tuku nepocitame li tuk z marinady

                     
host - 17.210 (?), 19.8.2016 14:06

OK, potom mozete grilovat aj v tlakovom hrnci...

                     
host - 250.122 (?), 19.8.2016 14:18

Ja mam jeste grily Cadac Safari Chef, ktery je vlastne velkou grilovaci panvi a infracerveny gril Dometic, drive Cramer vyrabeny na Slovensku. Oba jsou plynove a kazdy ma nejake vyhody. Je videt kdyz dojdou slova, prichazeji invektivy, ale posluzte si.

Toho googla jste zkousel, nebo vite vsechno lepsi nez ostatni?

      
host - 172.150 (?), 19.8.2016 9:32
Tak jsem se sem po pár dnech dostavil a vybafla na mě tato hrůza na skle. Mě tady poučujete, že příprava masa na desce není grilování a vy sem dáte takovou fotku a říkáte tomu grilování, tak to teda opravdu nechápu. Když budu chtít dělat maso v alobalu, tak ho dám na rošt nad oheň a nemusím tam dávat sklokeramiku a zjišťovat kolik to má všechno stupňů. A tu třešeň bych raději pošetřil na kontakt ohně nebo kouře s tím masíkem, protože do téhle aparatury můžete hodit jakékoliv dřevo co najdete u baráku. VŠ
         
host - 250.122 (?), 19.8.2016 12:28

Ja jsem s deskou taky zacinal, mam ji dodneska, ale uz na ni nedelam. je praskla a omastek tece do te spary. Na skle je to jina liga. Tu desku na teplotu skla nikdy neohrejete.  Ale kdyz to nechcete vedet, tak to nechtejte vedet.

Tresne mam mraky, hazim ji i doma do krbu.


zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika