Na kameni grilujeme asi 10 let. Tloustka cca 5cm a pred grilovanim topim v topenisti pod kamenam skoro hodinu. Je to parada, jak je grill poradne nahraty, tak napr. u kureciho masa je videt jak skrz maso prostupuje bila jak se maso dela. Kureci a veprovy delam skutecne jen chvili z kazde strany a na talirku je plno stavy jak je to uvnitr stavnate. Jinak bramboraky taky perfektni jen lehce potru sutr olejem. Nemam rad ty mastny bramboraky co z nich olej tece a toto je parada. Topinky to same. Cisteni, to byl vzdy docela orisek. Vyzkousel jsem uz vse, od vapky pres flexu s ocelovym kartacem. Ale nejucinejsi a nejefektivnejsi reseni je perliva voda. Po grilovani, dokud je sutr jeste teply, ho poleju perlivou vodou z PETky a seskrabny spachtli. Funguje to. Sutr je ale dle meho pouze na ty pochutiny co maji rovnou plouchu a dotykaji se desky. Pokud delam kridla, stehna a pod. jdu na rost a griluju na briketach.