Zdravím. To kyselé maso, to se mi moc nezdá. Máte kvalitní štěpku? suchou? Dymbox je čistý?
Co se týká intenzity kouře, musíte si to vyzkoušet. Já jsem regulátor na akvarijním kompresorku stáhl na minimum a gumovou hadičku ještě přiškrtil. Musí to kouřit, ale ne zhasínat. Kouří to jen asi jako tři cigarety na popelníku, asi tak. Maso je po 8 - mi hodinách v udírně červenohnědé, ne černý uhel.
Na vložené fotce jsem tomu přitopil, z důvodu efektu.
V sobotu jsem udil klobásky a ze vzdálenodti cca 6- ti metrů jsem vystupující kouř chvílemi ani neviděl. Párkrát jsem se šel přesvědčit, zda to nezhaslo. Samo sebou, nutno pravidelně čistit dymbox. Ten se také dost zanáší. Já to rozeberu a mechanicky vyškrábu. Pokud máte nějakou vychytávku na rychlé čištění, dejte vědět. Pěkný den. B.