Zdravím uzenáře.Mám dotaz-naložil jsem maso(kotleta, bok)doba naložení 18dnů, vím nic moc, ale to není to nejhorší, v průběhu maso začlo opravdu smrdět tak jsme maso opláchli a znovu dali do škopku.Při samotném uzení-teda jestli se tomu dá říkat uzení, proto že docílit aby v udírně byl opravdu kouř se nám podařilo jenom na chvíli, kdy jsme topeniště kropili vodou.Dřevo-buk, bříza a jablon a to jsme museli dřevo namáčet do kýblu z vodou(půl na půl) aby byl náký kouř a aby to hořelo pomaleji.Po 9h. jsme zkusili 1kousek vyndat-krásně měkoučkej a vonavej a chut taky dobrá.No a otázka zní: Nemůže to maso být i přesto, že maso nepáchne ani nemá nakyslou chut nějak závadné?A jestli máte výhrady k postupu uzení nebo dobrou radu tak je přivýtám.DÍKY. PS: před chvílí jsem zakrojil, tak snad ráno vstanu.