A až Z o uzení



host - 130.30 (?)
17.10.2021 23:04

Zdravíčko, dávám 18g soli na kilo masa, klobásky po vyuzení mírně dosuším, čímž jsou slanější, protože ztratí objem odpařením vody.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 236.1 (?), 12.4.2020 14:59

Ne, maso česnekuju při nakládání.

                     
host - 130.30 (?), 17.10.2021 23:01

česnek při naložení, jedině sušený po vyuzení obalit za tepla

                  
host - 130.30 (?), 17.10.2021 23:04

Zdravíčko, dávám 18g soli na kilo masa, klobásky po vyuzení mírně dosuším, čímž jsou slanější, protože ztratí objem odpařením vody.

                     
host - 130.30 (?), 15.10.2022 12:38

Zdravíčko udiči, kdybych si chtěl vyudit paprikový bok, obalit ho v paprice před uzením nebo během, za tepla? Díky

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika