Kocourek
|
|
|
|
host - 19.201 (?) 11.10.2010 15:01
Konvalino, tak to jsou medvídci, nádhera.Ty vaše kočky doslova lákají k pohlazení a mazlení.A nejen kočky i pes, já mám strašně ráda velká psiska, ale neumím "vychovávat"Jsem ten typ co spíše ukecává a ne vždy to funguje tak jak by bylo třeba, proto mám malou kníračici.Mám ty moje dva rošťáky pěkně rozmazlený.Kocour Mourin, je vesnický chasník, rváč a povstalec.Je taky kastrovaný a podle veterináře by měl ležet doma na terase a vyloženě se nudit, jaksi to nevyšlo.Je z něj postrach okolních kocourů, ale budiž mu připsáno k dobru, že je z něj lovec myší.Každé ráno mám snídani pěkně rozloženou na rohožce.Konvalinko, zvířenu máte nádhernou a nejen tu i ta Vaše zahrada je ůžasná.Hezký den Micuko.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 44.3 (?), 8.10.2010 9:23, zobrazeno: 46735x
Zdravím všechny chovatele koček.Každý den ráno pokud počasí dovolí piju kávu venku na terase.Dneska jsem měla společníka.Přišel kocourek od sousedů a neodbytně se dožedoval sezení na klíně.Pak se stočil a začal si cucak zadní packu jako by sál z cecíku a předníma nohama mi masíroval nohu jako to koťata dělají při kojení.Už je docela velký tak mě to udivilo a pobavilo.Ani mu nevadí náš pes,.který šílel doma.Když na sebe narazí venku, tak ho doslova provokuje.Babča
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 143.17 (?), 11.10.2010 10:55
|
|
|
|
|
|
|
Dana Smékalová knedl - (6) - 200.133 (?), 11.10.2010 12:12
Taky máme dvě.Radgul Bára aperšanku Julinku.Bára měla kotáta na jaře, Julčiny máme ješté doma.Obě mají asi stejný vkus na kocoury.
|
|
|
|
|
|
|
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 143.17 (?), 11.10.2010 13:53
Jééé, to by bylo něco na mně, já bych se od těch plyšových koulí asi neodtrhla
Ragdoll - to je ta kočiččka jak jí říkají,,hadrová panenka"? Tu mi doporučovala známá, ale když mě se vždycky hrozně líbily britky - jsou to pořádní kočičáci - je za co chytit Já mám velké psy i kočky Ono moje návaly mazlení by asi jorkšír nepřežil
Jenže ony britky na mazlení nejsou ani trochu, jsou to opravdu velcí samorosti. Vrchol mazlení je, když se kocour někdy svalí a nechá se drbat. Když ho vezmem na ruce, aby jsme mu trochu,,pomačkali" ten plyšový kožich, má v očích smrt nebo se tváří otráveně
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 19.201 (?), 11.10.2010 15:01
Konvalino, tak to jsou medvídci, nádhera.Ty vaše kočky doslova lákají k pohlazení a mazlení.A nejen kočky i pes, já mám strašně ráda velká psiska, ale neumím "vychovávat"Jsem ten typ co spíše ukecává a ne vždy to funguje tak jak by bylo třeba, proto mám malou kníračici.Mám ty moje dva rošťáky pěkně rozmazlený.Kocour Mourin, je vesnický chasník, rváč a povstalec.Je taky kastrovaný a podle veterináře by měl ležet doma na terase a vyloženě se nudit, jaksi to nevyšlo.Je z něj postrach okolních kocourů, ale budiž mu připsáno k dobru, že je z něj lovec myší.Každé ráno mám snídani pěkně rozloženou na rohožce.Konvalinko, zvířenu máte nádhernou a nejen tu i ta Vaše zahrada je ůžasná.Hezký den Micuko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|