|
Kocourek, 11.10.2010 Micuko, ta vaše kníračice je taky krásný zvířátko! Ale i já bych dala přednost psovi Konvalinky.Taky mám ráda tyto psy.Ale já nemám kde.Jsem sice z vesnice, ale nemáme ani dvůr, ani zahradu. |  | Kocourek, 11.10.2010 Tak to vám doporučuji radgola! Kocour je dost velký na to, aby vás "přežil a mazel to je ůžasný! Bára i v noci se přijde pomazlit do postele.A vrní a vrní. |  |
|  | Kocourek, 11.10.2010  Taky máme dvě.Radgul Bára aperšanku Julinku.Bára měla kotáta na jaře, Julčiny máme ješté doma.Obě mají asi stejný vkus na kocoury. |  | Dilema, 23.7.2010  Ahoj Jano.Micuko má pravdu, všechno přebolí.Měli jsme kocoura peršana do doby, než si s ním někdo"pohrál".Měl rozkoplou čelist a patro -no hrůza.I veterinář říkal, že to bylo kopnutí nebo rána něčím.Nedalo se s tím nic dělat.Když jsme si ho... celý příspěvek > |  | Chlupáčci, 16.6.2010 y záemce zatím nemáme žádné, ale kotáta jsme nechali.Loni jsme ji dávali k perskému kocourovy, prý na něho vrčela, bila se s ním, tak jsme ji vzali domů, uteklaa nakonec porodila černobílá kotáta.Dnes už jsou krásný chlupatý po mámě a zbarvený po... celý příspěvek > |  | Chlupáčci, 14.6.2010  Už jsem přihlášená a už můžu poslat fotky |  |
 |
|