Příspěvky uživatele - Dana Smékalová knedl

Kocourek, 11.10.2010
Micuko, ta vaše kníračice je taky krásný zvířátko! Ale i já bych dala přednost psovi Konvalinky.Taky mám ráda tyto psy.Ale já nemám kde.Jsem sice z vesnice, ale nemáme ani dvůr, ani zahradu.
Kocourek, 11.10.2010
Tak to vám doporučuji radgola! Kocour je dost velký na to, aby vás "přežil a mazel to je ůžasný! Bára i v noci se přijde pomazlit do postele.A vrní a vrní.
Kocourek, 11.10.2010 Obsahuje fotku
Taky máme dvě.Radgul Bára aperšanku Julinku.Bára měla kotáta na jaře, Julčiny máme ješté doma.Obě mají asi stejný vkus na kocoury.
Dilema, 23.7.2010 Obsahuje fotku
Ahoj Jano.Micuko má pravdu, všechno přebolí.Měli jsme kocoura peršana do doby, než si s ním někdo"pohrál".Měl rozkoplou čelist a patro -no hrůza.I veterinář říkal, že to bylo kopnutí nebo rána něčím.Nedalo se s tím nic dělat.Když jsme si ho... celý příspěvek >
Chlupáčci, 16.6.2010
y záemce zatím nemáme žádné, ale kotáta jsme nechali.Loni jsme ji dávali k perskému kocourovy, prý na něho vrčela, bila se s ním, tak jsme ji vzali domů, uteklaa nakonec porodila černobílá kotáta.Dnes už jsou krásný chlupatý po mámě a zbarvený po... celý příspěvek >
Chlupáčci, 14.6.2010 Obsahuje fotku
Už jsem přihlášená a už můžu poslat fotky
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika