Kocour cestovatel
|
|
|
|
|
|
|
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář (2064) - 250.138 (?) 14.8.2009 20:15, zobrazeno: 175706x
Musím se s vámi podělit o smutnou historku s dobrým koncem. Před měsícem jsme se přestěhovali, přitom jsme převezli i kocoura do nového domu, bohužel nám hned po příjezdu utekl a už jsme ho víc neviděli. Už jsme kocoura oplakali. Dnes jsme předávali náš starý dům novému majiteli a co se nestalo. Na dvorku nás přivítal náš kocour, sice vyhublý ale jinak se zdá v pořádku. Nechápeme jak mohl najít své původní bydliště vzdálené asi 30 km. Kocoura jsme si zase odvezli a nyní ho v obýváku krmíme yvbranými pochoutkami aby si zamiloval nový domov.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 3.150 (?), 14.8.2009 21:36
Moc Vám (i vám) to přeju, Ferdo. Loni jsme "adoptovali" 2 kocourky, které jsme nechali i vykastrovat-nějaká kočka se okotila ve stodole. Přežili zimu, přestože tu nejsme úplně každý den. Vzájemně se zahřívali v jednom pelíšku, přestože měli každý svůj. Prali se a vyváděli lotroviny a zároveň na nich bylo vidět, jak jsou na sobě závislí. A najednou jeden z nich 9.7. nepřišel. Pořád jsem ho čekala a vyhlížela, při vzpomínce slzela... dnes už nečekám, asi ho něco přejelo. Nikdy jsem nevlastnila žádnou kočku a vůbec jsem netušila, jak moc mi bude chybět. Ano, jeden zůstal, ale pořád ještě to je takové velice divné a zvláštní, že je sám. Moc mě to mrzí a o to víc jsem ráda četla historku s dobrým koncem, s pocitem, že alespoň někomu se občas přihodí něco neočekávaného a milého. Tak si ho pořádně předcházejte. Kocouříčka. M.R.
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.18 (?), 15.8.2009 1:09
Třeba se vám ještě vrátí... Miki byl na zahradě naposled koncem dubna a vrátil se asi před 14dny, byl pryč 3 měsíce. Jak já ho přivítala!! Sice tam mám ještě další tři, ale tohle byl můj miláček. Teď chodí asi tak 3-4 krát v týdnu, nají se, napije, pak si dá siestu pod keři, nechá se pohladit, pochovat, znovu se napije, řekne mi "mrau!" a odběhne... Jsem ráda, že je v pořádku :-)) Lída
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
micuko - Zlatý Zahrádkář (712) - 19.201 (?), 18.8.2009 11:09
Moc Vám to přeji aby zůstal.A třeba se noví majitelé ujmou vašeho druhého tuláka až se vrátí.Asi bude koukat, kde má páníčky.Ten náš asi dospěl a šel na zkušenou.Před dvěma roky se k nám na půdu nastěhovala krásná černá číča, když jsem zjistila, že má koťata, tak jsem ji dávala krmení, v dobré víře, že zůstanou všichni.Kočka to vzala tak, že odkojila, naučila je žrát z misek a vzala roha.Z kocoura se stal mazel, kočička si drží odstup.Mazel je pryč něco přes 14dní a já pořád věřím, že se vrátí, že jednou když otevřu ráno dveře bude zas sedět na střeše a vřískat tak dlouho než přinesu krmení.Držte palce.Hezký den.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|