chlupáčci

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?)
14.6.2010 21:27

Hezký den paní Dano, buďte ráda, že koťata máte, závidím vám.My museli kočičku nechat vykastrovat, všechny koťata jsem si nechat nemohla a zájemců na vesnici je málo, nebo spíš žádný.Poslední koťátka jsem měla vloni, teda ne já Čičina, ale já později převzala rodičovskou péči.Ať se Vám i vašim kočičkám daří.Micuko

Bez názvu
Bez názvu
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 176.224 (?), 22.10.2008 23:41

Predam/Darujem na gulas, dobre krmeny, nepocuva na meno Bak:

Guláš - tradičný (10 l kotlík)

Prísady: 1-2 kg mäsa (hovädzie, bravčové alebo baranina), zemiaky, mrkva, petržlen, kareláb, zeler, zelená paprika, cibuľa majoránka, červená mletá paprika, čierne mleté korenie, soľ, olej, voda.

Postup pri príprave: Na drobno pokrájanú cibuľu podusíme na oleji na dne kotlíka. Pridáme na kocky nakrájané mäso a chvíľu necháme podusiť. Mäso zalejeme vodou, posolíme a pridáme majoránku, mletú papriku a korenie. Postupne pridávame zemiaky a ostatnú zeleninu a necháme spoločne variť. Pri príprave na otvorenom ohni dostane Guláš jemne údenú chuť, ktorú možeme čiastočne nahradiť ak počas dusenia cibule pridáme niekoľkých kúskov údenej slaniny. Na zahustenie z Guláša vyberieme niekoľko kúskov uvarených zemiakov, ktoré roztlačíme vidličkou a pridáme naspäť do vody. Podávame s chlebom.

Bez názvu
Bez názvu

host - 144.218 (?), 18.3.2010 17:28

Milí přátelé, už dlouho jsme si "nepovídali" o našich chlupáčcích. Máme už jen 2 kočičky. Kluci nás nedobrovolně opustili. No jo, myslivci a jiní zlí lidé. A taky auta. Takže holky chlupatý máme jen doma.

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 20.3.2010 19:18

Hezký večer, já přišla o jednoho kocourka, našla jsem ho mrtvého v zahradě, tak mi zůstala kočička, kocour a pes.Stav setrvalý, čičina se drží stranou, kocour a pes bitky, rvačky,lumpárny... moje nervy!!!

áááá tento film si pustím....
áááá tento film si pustím....
krucíš,ale jak se ten přehrávač pouští????
krucíš,ale jak se ten přehrávač pouští????

host - 200.133 (?), 7.6.2010 21:14

Naši kocouři taky zmizeli "záhadně".Auta, myslivci.Nevím.Ale nyní máme 2 holky.Nejhorší je, když se mrouskají.Hlídáme je jako oko v hlavě ale--neuhlídali!!Máme od radgukské kočky 2černobílá a1 mourovaný kotˇata.Ale jsou nádherný.A ta druhá? to se pozná za čas.

Dana Smékalová knedl - (6) - 200.133 (?), 14.6.2010 15:45

Už jsem přihlášená a už můžu poslat fotky

Bez názvu
Bez názvu
TAK NEVÍM,BOBR NEBO KOČKA?
TAK NEVÍM,BOBR NEBO KOČKA?

micuko - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (712) - 19.201 (?), 14.6.2010 21:27

Hezký den paní Dano, buďte ráda, že koťata máte, závidím vám.My museli kočičku nechat vykastrovat, všechny koťata jsem si nechat nemohla a zájemců na vesnici je málo, nebo spíš žádný.Poslední koťátka jsem měla vloni, teda ne já Čičina, ale já později převzala rodičovskou péči.Ať se Vám i vašim kočičkám daří.Micuko

Bez názvu
Bez názvu

Dana Smékalová knedl - (6) - 200.133 (?), 16.6.2010 12:23

y záemce zatím nemáme žádné, ale kotáta jsme nechali.Loni jsme ji dávali k perskému kocourovy, prý na něho vrčela, bila se s ním, tak jsme ji vzali domů, uteklaa nakonec porodila černobílá kotáta.Dnes už jsou krásný chlupatý po mámě a zbarvený po tátovy.Letos si ji její milenec opět našel, takže jsou chlupatější a barvou po něm.Je to sousedův kocour, má to jen přes cestu.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nová STIHL MS 2601.12.2024
Rachot při vypouštění vody z pračky do odpadu30.11.2024
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz