Rubinola - řezat či nechat být?
|
|
 |
 |
Petr z H - Zlatý Zahrádkář (690) - 112.187 (?) 7.6.2018 8:50
Pane Polehla, nikdo nemanipuluje, diskutující zcela jasně přiznávají, že rezistence u rezistentů je dávno prolomena, a chorobami(strupovitostí) trpí také. Nevidím u nich žádnou zaujatost ani náznak "agentství". Nevím, proč proti nim neustále podnikáte bezdůvodné výpady. Zkuste trochu kroti svoji paranoiu, která zde působí velmi nepatřičně a nesmyslně. Další věc - to, že znáte pouze strupovitost, pihovitost a padlí neznamená, že jiné choroby nemůžou mít velmi podobné příznaky (a příznaky na jabloni se asi těžko můžou výrazně lišit), ale můžou na popsaný problém padnout lépe než ty 3 obvyklé.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
Petr z H - Zlatý Zahrádkář (690) - 112.187 (?), 7.6.2018 8:50
Pane Polehla, nikdo nemanipuluje, diskutující zcela jasně přiznávají, že rezistence u rezistentů je dávno prolomena, a chorobami(strupovitostí) trpí také. Nevidím u nich žádnou zaujatost ani náznak "agentství". Nevím, proč proti nim neustále podnikáte bezdůvodné výpady. Zkuste trochu kroti svoji paranoiu, která zde působí velmi nepatřičně a nesmyslně. Další věc - to, že znáte pouze strupovitost, pihovitost a padlí neznamená, že jiné choroby nemůžou mít velmi podobné příznaky (a příznaky na jabloni se asi těžko můžou výrazně lišit), ale můžou na popsaný problém padnout lépe než ty 3 obvyklé.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 107.19 (?), 7.6.2018 9:43
Já jsem naopak rád pokud se zde především argumentuje, předkládají se nové pohledy na věc a především je snaha pomoci, ziskat nové informace a podělit se o ně.
Nemyslím si, že by toto vlákno mělo být ukončené větou "zkrátka je to strupovitost, mám pravdu, mám na ni monopol a nikdo jiný nemá právo na svůj názor a kdo má je nejaký agent"
- s tím bežte slušně řečeno.. na konspirační weby.
Pavel JC
|
|
 |
|
 |
 |
|
TomNR - Stříbrný Zahrádkář (356) - 167.218 (?), 7.6.2018 11:45
Dobry den pan Poleha,
neviem ci myslite mna, kedze som zasadil na jesen 5 admiralov, a aj 4 topazy :)
admiral aj topaz nam chutovo vyhovuje velmi, myslim ze dat z 30 jabloni 5x admiral a 4x topaz nie je na skodu, ale uvidime aka bude realita. Ale nejdem len do "rezistentov", dal som napr aj golden, coxovu a jonathan
mate pravdu, dal som na radu/y pana Hlavateho a pana Vyslouzila. Obaja su vyspeli a skuseni zahradkari. Do tejto kategorie radim aj Vas a napr miesto pre Melrose, Goldstar, Orion a Angold je uz pripravene.
Pani, nie ste len zahradkari, ale hlavne ludia, Vase diskusie su prinosne nie len pre Vas samotnych, ale aj pre mnoho ludi citajucich toto forum (pre mna velmi). Prosim, zostante pri diskusii, ale bez osobnych utokov, to je pod uroven Vas vsetkych.
Tom
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1753) - 77.141 (?), 7.6.2018 14:48
Dobrý den pane Tome
Váš podzimní příspěvek pro mě vyzněl ve smyslu výsadby pouze těchto dvou odrůd.Teď vim, že jste je zapracoval do širší výsadby.Je to dobrá cesta co děláte.Smíšené výsadba odrůd z různých šlechtění je dle mě zprávná cesta.Bohatost chutí Vám to potvrdí.Děkuji za laskavý příspěvek.Jste jediný zatím co si nekopl.Hulvátům co tu předvádějí jen osočování neodpovídám.
Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 92.38 (?), 26.10.2022 9:52
Rubinola je rezistent stejně jako Admirál.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|