Prodej ovocných stromků

sadař vlada z opavy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (373) - 210.210 (?)
19.12.2014 0:34

Zdravím

Ono pro Váš klid to je zahrada u domu kde bydlím, ale já mám na starosti i stromy na dalších zahradách. A svoje ještě dvě.

Já jsem pracoval jako sadař v 20 ha biosadu z toho 15 ha byly jabloně ve tvaru Čk.  Celou tuto výměru jsem se staral sám plus Zetor. Celý sad jsem stříhal sám a to 30 stromů denně. Můžete se smát, přeji Vám , aby jste si to zkusil. Stříhat denně 30 stromů a po šichtě ještě chodit po zahradách.

Chodím po zakázkách, kde se lidem starám celkově o ovocné stromy. Radím s odrůdami, dovezu stromky i učím je výsadby a když chtějí tak i stříhám a po domluvě dělám i postřiky.

Tak pozor na závratě.

sadař vlada

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

sadař vlada z opavy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (373) - 210.210 (?), 19.12.2014 0:34

Zdravím

Ono pro Váš klid to je zahrada u domu kde bydlím, ale já mám na starosti i stromy na dalších zahradách. A svoje ještě dvě.

Já jsem pracoval jako sadař v 20 ha biosadu z toho 15 ha byly jabloně ve tvaru Čk.  Celou tuto výměru jsem se staral sám plus Zetor. Celý sad jsem stříhal sám a to 30 stromů denně. Můžete se smát, přeji Vám , aby jste si to zkusil. Stříhat denně 30 stromů a po šichtě ještě chodit po zahradách.

Chodím po zakázkách, kde se lidem starám celkově o ovocné stromy. Radím s odrůdami, dovezu stromky i učím je výsadby a když chtějí tak i stříhám a po domluvě dělám i postřiky.

Tak pozor na závratě.

sadař vlada

sadař vlada z opavy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (373) - 210.210 (?), 19.12.2014 0:16

Zdravím

Na tomto pozemku mám hlavně ovocné stromky a u domu záhon se zakrslými jehličnany. Zeleninu sice pěstuji také, ale nerad a rozhodně se to nevyplatí. Nehodlám každoročně vést boj s regimentem slimáků a červnový mrazíkem. Mám hlavně rajčata a papriky ve skleníku. Letos jsem vysadil 40 hlav vína tak uvidím jak dopadnu. Dnes se nevyplatí zelenina pěstovat, když sáček osiva stojí tolik co kilo zeleniny a bez práce.

Jelikož moc zeleninu nemiluji tak mi ani moc dobře neroste. To je to co říkám, že rostlina reaguje na naše myšlení. Ovocné stromy mám jak z učebnice, protože je miluji a zelenina mi nejde. Bylinkám se u mě daří dobře.

sadař vlada

host - 233.194 (?), 10.12.2014 13:02

Zbytočne prehnané, ale doporučujem k tomu ešte, keď už:

Poznám aj takého majiteľa auta. Jedny čisté topánky má na cestu ku osobnému autu a pred autom sa prezúva do takých istých
 topánok určených na používanie v aute. Auto pritom šúruje minimálne dvakrát do týždňa. Holt, nie je nad čistotu a dezinfekciu.

Vzhľadom na predchádzajúce by preto asi bolo ešte dobré po príchode domov a znova pred zasadením stromček poriadne vyumývať mydlom a ešte aj poriadne dezinfikovať dezinfekčným prostriedkom.

host - 233.194 (?), 10.12.2014 13:11

Jedny nožnice na jablone

Jedny nožnice na hrušky

Jedny nožnice na slivky

Jedny nožnice na čerešne

Jedny nožnice na broskyne

Jedny nožnice na marhule...

Vážení, koľko nožníc si má taký priemerný záhradkár vlastne zadovážiť? A kde ich toľko skladovať aby sa náhodou nepomiešali. A čo ak náhodou? Potom treba asi kúpiť nové, nie???

host - 157.239 (?), 10.12.2014 14:10

Potrefená husa nejvíc kejhá, potom si nestěžujte, že vám to neroste, že se to kroutí, virová a jiná onemocnění přenosná špinavým nářadím vám nic neříká. Nejen staří hospodáři umí své nářadí udržet v čistotě, nejsou líní a mají v ůctě živé tvory, kterými bez debaty i ovocné stromy jsou.

Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2064) - 247.50 (?), 10.12.2014 13:59

co Vám vadí na prodejcích a výrobcích ovocných stromků....mé Berušce vadí, že ve školkách nebývá nějaký bufet, kde bylo aspoň kafé a pár židliček.

host - 193.108 (?), 10.12.2014 14:23

Správně a odvoz zboží až domů a případně i zasadit :-)

Tonda

PS: žádám si expreso

host - 157.239 (?), 10.12.2014 15:29

...a proč ne? Já co dělám rád, co se mi daří a urvu si na to čááás-to zmáknu, a i když mě z toho bolí celý člověk, nikoho jinýho k tomu nepustím. A na to ostatní-elektro, vodo-topo... si zjednám Mistry, za kvalitu dobře zaplatím, pohostím i k zemi se pokloním. Skalík Petr, Chropyně.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz