Škoda, milý pane Mikeši, že tato chutná odrůda není více oblíbena i u jiných pěstitelů. Naopak se od jejího pěstování ustupuje. Jako například blízké (bývalé) Jednotné zemědělské družstvo. "Vyklučilo" jak Kiddsovo oranžové, tak i kupříkladu Starkrimson Delicious. Pokud Vám Kiddsovo oranžové chutná, pane Mikeši, tak si nezapomeňte pořídit i Bláhovo oranžové. Tam je tato specifická příchuť ještě intenzivnější. Miloš má na zahradě pěkný vzrostlý strom této odrůdy, to já, i když jsem málo rostoucí rouby seřízl o dvě třetiny, tak mi tento rok sotva trochu obrazily. Zkusil jsem proto ještě odstranit rouby ostatních bujněji rostoucích odrůd na stejné větvi, jestli to budoucímu růstu Bláhova trochu pomůže. Přitom je naroubováno na nejsilnější takřka přímo středové větvi. Bohužel na postranních větvích rostou Bohemie, Rubinola, Golden Reinders a nejvíce Resista mnohem bujněji. Doufám, že Miloš tuto pro mě vzácnou odrůdu, neprožene kvůli malé velikosti plodů nakonec komínem. To by byla velká škoda.