Jabloň Goldstar a Aneta
|
|
 |
 |
host - 167.111 (?) 26.11.2008 20:32
nejde jen o rezistenci ke strupovitosti, letos jsem také ochutnal Florinu- strupovitá sice nebyla, ale chuť nic moc.
Takže, radši klasiku-Rubín, Matčino, Starkrimson, Jonared ,čistecké...(i s rizikem strupovitosti a potřebou určité ochrany- což si při pár stromech na zahradě většinou pohlídám) ale s jistotou chuti, kterou má člověk rád (a rodina)!
Lucas
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 60.57 (?), 27.3.2007 19:06, zobrazeno: 47959x
Zakoupil jsem stromky uvedených jabloní.O Goldstaru tu pár informací je,ale Aneta je zimní jablko a víc nic.Může mi někdo poskytnout podrobnější popis. Děkuji Tomášek
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 9.73 (?), 26.11.2008 13:20
Letos jsem měl Anetu strupatou jako nikdy. Tak nevím, jak to s tou odolností je.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 167.111 (?), 26.11.2008 20:32
nejde jen o rezistenci ke strupovitosti, letos jsem také ochutnal Florinu- strupovitá sice nebyla, ale chuť nic moc.
Takže, radši klasiku-Rubín, Matčino, Starkrimson, Jonared ,čistecké...(i s rizikem strupovitosti a potřebou určité ochrany- což si při pár stromech na zahradě většinou pohlídám) ale s jistotou chuti, kterou má člověk rád (a rodina)!
Lucas
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 32.1 (?), 30.12.2013 22:31
Mne by Aneta zajimala, ale jaka je vhodna podnoz do vyssi polohy a horsi pudy? J.R.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|