Greenstar (Nicogreen)

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1738) - 165.146 (?)
16.9.2024 10:40

Greenstar  -  mix. vřeteno  -  2024

Greenstar (Delbarestival x Granny Smith) je novější belgická odrůda vyznačující se středními spíše však velkými plody světle zelené barvy.Na snímu č.1 je plod focený začátkem srpna.Ostatní včerejší.Po dvoudenní vichřici jsou plody otlučené a jeden na zemi.Třetí plod zničil hmyzák.První plody s tenkou slupkou které mě překvapili svou velikostí, šťavnatostí a konzistencí dužniny.Chuť nelze objektivně hodnotit.Cukry se většinou vyvinou až na skládce což letos nejde.Dle vybarvení semínek by měl na stromku ještě být.Pro mě záchytný bod kdy příště klidit.Po silné vichřici skončilo spousta plodů na zemi a to ještě nevím kolik je jich potlučeno v korunách stromů.V Holouvousích moc dobře vědí proč hodnotí sílu slupky.Silnější zřejmě lépe odolávají poškozením při takových větrných extrémech co jsme zažili.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Greenstar - srpen
Greenstar - srpen

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1738) - 165.146 (?), 16.9.2024 10:40, zobrazeno: 291x

Greenstar  -  mix. vřeteno  -  2024

Greenstar (Delbarestival x Granny Smith) je novější belgická odrůda vyznačující se středními spíše však velkými plody světle zelené barvy.Na snímu č.1 je plod focený začátkem srpna.Ostatní včerejší.Po dvoudenní vichřici jsou plody otlučené a jeden na zemi.Třetí plod zničil hmyzák.První plody s tenkou slupkou které mě překvapili svou velikostí, šťavnatostí a konzistencí dužniny.Chuť nelze objektivně hodnotit.Cukry se většinou vyvinou až na skládce což letos nejde.Dle vybarvení semínek by měl na stromku ještě být.Pro mě záchytný bod kdy příště klidit.Po silné vichřici skončilo spousta plodů na zemi a to ještě nevím kolik je jich potlučeno v korunách stromů.V Holouvousích moc dobře vědí proč hodnotí sílu slupky.Silnější zřejmě lépe odolávají poškozením při takových větrných extrémech co jsme zažili.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Greenstar - srpen
Greenstar - srpen

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
Další příspěvky >