Chemická ochrana

sadař vlada z opavy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (373) - 20.131 (?)
11.9.2013 20:57

Zdravím

Musím se přiznat, že Vaš problem je pro mě novinkou. Postřiky nakupuji přímo v hobby prodejnách.Jinak pokud jste členem zahradkářů tak některé organizace tzv. rozlívají postřiky z velkobalení. Rozhodně bych neradil nakupovat přes nějaký e- shop. Něco se stane na Vaší straně a bude veliký problém. Hlavní distrubutor pro maloodběratele je Agro - Bio Opava. Uvědomte si, že jakákoliv manipulace chem. postřikú je přísně hlídáná zákonem o jedovatých látkách a i mystifikace o jejich používání!!!  Já jsem rozhodně nakupoval z prodejen kde dodává Agro Bio nebo i jinné firmy třeba Bayern atd.  Ono jak se říká šetřit na pravém místě. Jestli Vam to nevadí tak si kupte chemii ve velkobalení u zemědělce přes dodavatele chem. postřiku.

sadař vlada

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 34.61 (?), 11.9.2013 14:58, zobrazeno: 6320x

Zdravím. Prosím o radu. Jakým způsobem nakupujete postřiky? Já dosud sháněl různě po obchodech, byl jsem nucen použít několikrát náhradu. Letos bych se chtěl tomuto vyvarovat a nakoupit přes nějaký e-shop. Poradíte mi, kde jsou prostředky cenově nejdostupnější a kde jste spokojeni?   Děkuji Lukáš

KUKY - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4592) - 38.136 (?), 11.9.2013 18:42

Nakupuji jen na agromanualshop.cz Mají i větší a velká balení. Spokojenost.

Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.203 (?), 2.2.2018 21:01
Čo je to BBCH? V načasovaní postrekov sa niekedy stretávame s pojmom BBCH (napr. "postrek aplikujte vo fáze BBCH 32 až 39"). Na fotkách sú informácie čo to BBCH vlastne je, konkrétny rozpis akej fenofáze konkrétne číslo zodpovedá a napokon aj vysvetlenie (z nemčiny) čo tá skratka vôbec znamená. Príspevok sa týka jadrovín a adresujem ho menej skúseným pestovateľom, tí skúsenejší a znalí veci nech prepáčia. IH

sadař vlada z opavy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (373) - 20.131 (?), 11.9.2013 20:57

Zdravím

Musím se přiznat, že Vaš problem je pro mě novinkou. Postřiky nakupuji přímo v hobby prodejnách.Jinak pokud jste členem zahradkářů tak některé organizace tzv. rozlívají postřiky z velkobalení. Rozhodně bych neradil nakupovat přes nějaký e- shop. Něco se stane na Vaší straně a bude veliký problém. Hlavní distrubutor pro maloodběratele je Agro - Bio Opava. Uvědomte si, že jakákoliv manipulace chem. postřikú je přísně hlídáná zákonem o jedovatých látkách a i mystifikace o jejich používání!!!  Já jsem rozhodně nakupoval z prodejen kde dodává Agro Bio nebo i jinné firmy třeba Bayern atd.  Ono jak se říká šetřit na pravém místě. Jestli Vam to nevadí tak si kupte chemii ve velkobalení u zemědělce přes dodavatele chem. postřiku.

sadař vlada

KUKY - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4592) - 38.136 (?), 11.9.2013 21:48

Co by se mělo stát a jaký by měl nastat problém? Zrovna v případě Agromanuálu. To bych se spíš bál těch rozlévaných od zahrádkářů. Pokud k tomu nemají oprávnění, tak každé rozlévání originálu je nepřípustné. Obal, příbalová informace, exspirace, zátěž chemikáliemi při rozlévání... A většina přípravků, které výše uvedený e-shop nabízí, jsou od Agro Bio. I větší balení, která nedostanete běžně.

host - 65.144 (?), 12.9.2013 8:36

Nakupuji na eshopech nejen pesticidy, ale i hnojiva, popr. dalsi, takze lepsi i o neco levnejsi nez agromanualshop.cz mi prijdou zahradkarske-potreby.cz nebo diskont-zahradkar.cz. Uplne kompletni nabidku nema nikdo. Zalezi i na postovnem, popr. moznosti osobniho odberu, popr. za jak velkou objednavku je doprava zdarma. Nejlepsi, kdyz si eshopy porovnate sam, podle toho, co casto kupujete. J.R.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz