Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou

host - 31.148 (?) 
8.9.2023 8:25
27.68 co tady buzerujete? Vy tu nejste od toho, abyste napadal rady druhých. Na rejpaly tu nikdo není zvědavý.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 81.144 (?), 8.9.2023 8:54
Já nevím, že zde vždycky někdo něco vykřikne a převážně z IP adresy, která nemá žádné jiné příspěvky a pak je zase jiná a toho jsem si všiml už několikrát. Biegler

host - 28.57 (?), 8.9.2023 9:09

Tipoval jsem si, kdy dnes tento šílený obhájce bludů a nesnášenlivosti členů starého osazenstva vyletí jak čertík z krabičky. Dnes máš zpoždění, trvalo ti to skoro hodinu! Kdybys tak zkusil jednou svoji agresi podpořit i nějakým argumentem, co na řečeném není pravda. Na nesmysly, které tu staré osazenstvo vyřkne, tu budu reagovat, jak uznám za vhodné, žádný agresor tvého ražení na tom nic nezmění. Díkybohu totalita a umlčování jiných názorů je už 34 let minulostí (ale někteří se svých zažitých návyků asi nezbaví nikdy).  Běž si buzerovat svého psa, jestli si potřebuješ ulevit.

Biegler: urážlivé a umlčující výpady pocházejí nejspíš od někoho ze starého osazenstva, který se za svou nenávist k jiným názorům stydí a nezvládne ji projevit pod svou obvyklou přezdívkou.

host - 81.144 (?), 8.9.2023 10:54
Mně to v určitých ohledech strašně připomíná jeden klan mimo jiné chovatelů krav pod vysokokmeny z vyšších nadmořských výšek, jejich působení jsem zažil i osobně, a nic bych za to nedal, že prosperují i zde. Biegler

host - 168.103 (?), 8.9.2023 11:41

Mně to připadá na nějakého vyšinutého jednotlivce, který se ukájí trollením v pravém slova smyslu a záměrně nepíše ze stejné adresy. Ovšem jeho rukopis a nástup do diskuze je stále stejný a otravný. Walter

host - 91.196 (?), 8.9.2023 9:31

27.68: Jste potrefená husa, která se ozvala? Taková, co se tady odvažuje kejhat, ale má obě ruce levé, je líná jak veš, jehož stromy-pokud jimi disponuje, by, pokud by to jenom trochu šlo, vzaly kořeny na ramenacheeky. SPCH

host - 19.67 (?), 8.9.2023 9:42

SPCH místo aby si obhájil své nesmyslné rady, tak se jal urážet diskutujícího, který mu ty nesmysly vyvrátil. Bravo, tleskám, vaše schopnost diskuze je vskutku na úrovni. yes Jestli to nakonec nebudete vy co tu pravidelně anonymně sprostě potírá nelíbící se názory?

host - 91.196 (?), 8.9.2023 10:01

Nejsem mistr Jan Hus, o vaše bravo+plácání dlaněmi nestojím, vaše psychické potíže řešit nebudulaugh, SPCH.

host - 234.104 (?), 8.9.2023 16:19
Tohle fórum již delší dobu jeví známky sebedestruktivního chování... Téměř žádná diskuse se zde neobejde bez osobních invektiv, nadávek a osočování... A kupodivu nejednou i bez účasti pošuků typu PP. a PzP...

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6616) - 9.142 (?), 8.9.2023 19:27

Podle zásady nekrmit trola jen vzkaz: vlez mi na záda, balvane.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika