Pane Polehla, na mé otázky se vám reagovat nehodí do krámu? Zkuste po pravdě odpovědět, možná se tím hodně vysvětlí. Děkuji.
jednoduché přehledy o odrůdách v odborných publikacích pro zahrádkáře založeny na bodovém systému
Můžete prosím nafotiti a dát sem nějaký příklad, ať člověk může posoudit, o čem mluvíte a jak je tato informace pro hobíky relevantní?
určují co pěstovat a které odrůdy jsou nevhodné
Tomu nerozumím. Mně nikdo neurčoval, co mám pěstovat. Odrůd je "nekonečné" množství, jak nových, tak starých, a naopak jsem si zde v hojném množství diskuzí zjišťoval zkušenosti s jejich pěstováním, abych si jich několik vybral. Vám je někdo určuje?
stejné názory, stejné šlechtění, stejná doporučení bez oponentury jako jeden muž
Nebude to tím, že většina dospěla ke stejnému názoru? Nerozumím tomu, když jako jeden z mála s touto shodou nesouhlasíte a máte opačné názory, proč tedy neoponujete, když máte ten prostor? Tak to přeci v odborných kruzích zcela přirozeně funguje. Proč nadáváte tady na nějakém fóru na imaginární problém, a nepřispějete s vaším názorem do příslušných publikací, kde o něj rozhodně zájem je a bude mít smysl?