Bohemia nepřekonaná

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1714) - 165.146 (?) 
23.9.2023 13:28

Bohemia - 2023 - volný zákrsek

Letos hůře vybarvené.Sklízím vždy kolem 20.září.Nečekal jsem na úplné vybarvení.Hojně napadána hmyzáky a když začaly padat i zdravé plody, šly dolů.Mírné podtržení nevadí, prodlouží se doba skladování a na kvalitu u této odrůdy nemá vliv.U většiny plodů letos rzivý pruch způsobený dubnovými mrazy a týká se to více odrůd.Pouze estetická záležitost bez vlivu na kvalitu plodů.Raději proužek než žádné ovoce co vidím v okolí.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Bohemia
Bohemia

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 91.196 (?), 23.9.2023 14:08

Mičurin II-známka kvalityyes. Tím výrazem pro proužek jste mě vrátil o desítky let proti proudu času-výskyt na límci košile se řešil jeho namočením v lavoru, trochou Jelena a kartáčkem či mnutím, proužek na spodním prádle jinocha znamenal, že utekl týdencheeky, SPCH.

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1714) - 165.146 (?), 23.9.2023 16:12

Jo jo jo vzpomínám pane SPCH.Já jsem měl to štěstí, že jsem vyfasoval bílé vycházkové košile než ten nesmysl po roce zrušili.Místo Jelena tubu přípravku na jehož název si nevzpomínám a kartáček.To byla fuška, zvláště když byla v Klecanech věčně suchá hygiena.Voda prostě netekla a za proužek na límci se na vrátnici místo vycházky vracelo na ubikace.

Zahradě a proužkům zdar - Mičurin II (470 m)

host - 91.196 (?), 23.9.2023 17:46

Trimin nesl ten kluzký zázrak jménoenlightened. Výborně posloužil, navíc mě i rozesmál-to když si jím opilý mazák vyčistil zuby-pochvaloval si, jak krásně pěnícheeky. Ale ať tu nezlobím příliš-Bohemii mám druhým rokem vštípenou na bok velmi staré noname jabloně, chytla se, roste pěkně, snad se ve 24 r. předvedecool, SPCH.

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1714) - 165.146 (?), 12.9.2024 10:53

Bohemia - 2024 - volný zákrsek

Letos žádný košíček jablek.V příloze je jediné jablko které stojí za to vyfotit.Všechno spálil mráz a to málo co zbylo zlikvidovali hmyzáci a hořká pihovatost.Uskladnil jsem 8 plodů.Tak snad příště.

Včera jsem před hlášenými dešti sklidil skoro všechny podzimní jabka.Vždy zkouška zbarvení semínek z méně osluněné strany stromu a sklizeň.Stále padají zdravá jablka přestože suchem netrpěly.Plánoval jsem vždy doplňkovou závlahu aby tomu tak nebylo.Letos je to těžká zkouška pěstování.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Bohemia
Bohemia
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky >