Bella🍎

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2026) - 86.166 (?)
1.12.2024 14:33
Jaký problém? Tady jsme parta nadšenců v pěstování ovoce a zeleniny. Přirozeně má každý chuť předvést své zkušenosti nebo poradit jiným. Nikdo tu není zvědavý na trolla, který se snaží relativně slušnou pohodu rozvrátit. Jen se podívejte například na posledních 5 příspěvků 234.1. Všechny nějakým způsobem útočí na Korzára. Co z toho 234.1 má? Dobrý pocit na duši? Pro mě je tohle jednání nepochopitelné.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 41.170 (?), 30.11.2024 17:05

Aha, tak vašemu kamarádíčkovi se nesmí nic vytknout ani když píše nesmysly a postuje sem zbytečnosti. Plete si fejsbúk s diskuzním fórem. Nechápu proč to dělá.

KORZÁR - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (541) - 49.56 (?), 30.11.2024 18:02

Vidím ako tu pekne o mne píšte neregistrovaný Karolko odhal svoju tvár ha, ha zato vám posielam darček k Vianociam.

Jablká
Jablká

host - 234.1 (?), 30.11.2024 18:14
Vy se jmenujete Korzár? A MičurinII se jmenuje Mičurin? Co tady blábolíte o odhalování...? S těma nicky jste stejně anonymní jako každý zde nepřihlášený. Místo šmejdění po identitě se raději soustřeďte na nepřesnosti a nesmysly ve vašich spamech. Ty ale zásadně nekomentujete, tomu se vyhýbáte jako čert kříži. Proč, anonyme Korzáre?

host - 199.133 (?), 30.11.2024 22:59

Pane KORZÁR, nenechte se odradit. Mne se Vaše příspěvky líbí. Karolko tu nikdy nic zajímavého nenapsal...laugh

KORZÁR - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (541) - 49.56 (?), 1.12.2024 9:31

Zdravím vás ja sa odradiť nenechám píšu mi a telefonujú kámoši z Česka aj keď tu nedávajú príspevky tak ich moje novinky zaujímajú aj keď niekdy z chybami.Z konkurenčného fóra mi píšu že neregistrovaný záhradkár je Hawkeye píše v češtine, ale mne to je jedno.Články čítajú aj z konkurenčného fóra a šéf tohto fóra Kvas ma pozval do ich skupiny zahrada.online a načo na facebooku som vo viacerých fórach všade nemusíte dávať príspevky stačí čítať zaujímavé príspevky. 

Jablká
Jablká

host - 236.5 (?), 1.12.2024 9:42

Informační hodnota příspěvků kopírujících obrázky z veletrhů není příliš vysoká, ale aspoň jsou tu nějaké.
Že zdroje ze špičkové evropské ovocnářské oblasti píší často bláboly, to je smutné. Poukázat na ně vidím jako chvályhodné, možná by to šlo slušnější mluvou.
S tím Hawkeyem jste úplně vedle.

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2026) - 168.103 (?), 1.12.2024 11:12

Že tady v posledních 2 letech vždycky někdo trolí a vytváří nesnášenlivé příspěvky vůči někomu s nickem, na to už jsme si zvykli, prošli jsme si tím všichni, kdo máme pod svým nickem stovky nebo tisíce příspěvků. I když ty urážlivé příspěvky trollů dokážou nadzvednout, právě o to totiž trollům jde, nejlepší je obrnit se a nereagovat na ně. Naprosto nejhorší řešení je odpovídat jim a nechat se vtáhnout do diskuze s nimi. Takže, pane Korzáre, chce to klid, nenechat se vytočit a nesnažit se oplácet stejnou mincí. To nikam nevede. Klidně sem dávejte svoje příspěvky, jak chcete, na troly nereagujte, mně osobně se nejvíc líbí fotky Vašich odrůd ve Vašem sadu, vždycky obdivuji, co kdo narouboval, zapěstoval, na své zahrádce sám. V jaké nadm. výšce sad máte, že Vám jdou tak dobře meruňky? Walter

host - 247.73 (?), 1.12.2024 11:52

Tady bych tipoval problém jiný. Něco si kdysi podělali a dřívější křivdy ještě nejsou zapomenuty. 

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2026) - 86.166 (?), 1.12.2024 14:33
Jaký problém? Tady jsme parta nadšenců v pěstování ovoce a zeleniny. Přirozeně má každý chuť předvést své zkušenosti nebo poradit jiným. Nikdo tu není zvědavý na trolla, který se snaží relativně slušnou pohodu rozvrátit. Jen se podívejte například na posledních 5 příspěvků 234.1. Všechny nějakým způsobem útočí na Korzára. Co z toho 234.1 má? Dobrý pocit na duši? Pro mě je tohle jednání nepochopitelné.

KORZÁR - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (541) - 49.56 (?), 1.12.2024 13:55

Ďakujem pán Walter marhulky mám v nadmorskej výške 126m.n.m skúšam aj rôzne prípravky proti mrazu možno to pomohlo to sa uvidí znova na jar.V celej dedine marhulky zmrzli či som mal šťastie neviem. Susedia to nechápali vzali si potom odomňa dozreté marhulky na zváranie. Moje hobby na prvom mieste sú marhulky a potom iné odrody. Marhúľ mám vyše 80 odrôd testujem odolnosť na mráz monilia.Teraz z priateľom z Česka nám prišli v kvetináčoch marhulky z Italie doprava je drahá.

Dimitrij Tyč zo Střížovic dal teraz stránku z výstavy Bolzano asi tam bol je tam písané o jabloní Dolcevita UEB6581 plus dal Italove najviac prezentovali jabloň Morgana mali tam viac odrôd. 

Jablká
Jablká

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty