Letos mě zujalo nádherné vybarvení líčka.Můj názor na chuť a konzistenci dužniny není zrovna příznivý.To už jsem tu zmiňoval.Škoda že nechutná jak krásně vypadá.
Pane Mičurine II, děkuju Vám za opět krásný smímek vyjímečných plodů- úplně se mi na patro příjemně vetřela vzpomínka na tu báječnou, ojedinělou chuť! Naposledy jsem Bézetky pojídal v r. 2011...
Letos první reprezentativní úroda mladého stromku na semenáči. Jeden červivý plod jsem již ochutnal a opravdu cítil velmi příjemnou banánovou příchuť. I konzistence dužniny, velikost plodů a celková chuť je určitě nadprůměr. Ty zbylé radši ještě nechám dozrát ve sklepě. Snad alespoň vydrží déle než Matčino. Některé plody mají tzv. šev takže se podle toho dá odrůda poznat.
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1738) - 165.146 (?),28.9.2022 11:07
Banánové zimní - 2022 - plody z Verierovy palmety
Letos mě zujalo nádherné vybarvení líčka.Můj názor na chuť a konzistenci dužniny není zrovna příznivý.To už jsem tu zmiňoval.Škoda že nechutná jak krásně vypadá.
-Pane M.,nádherná podívaná-ostatně jako vždy od Vás. K té chuti-ta se dostaví, jen se musíme obrnit trpělivostí, jakmile se tato jablíčka na skladu rozvoní na metr, dva, tak je jejich čas, SPCH.