Môže byť aj tam problém, nehádam sa . Poznáme čo je pravá dobrá domáca slivovica, ale keď mám dobrú hruškovicu z williamsoviek prikloním sa radšej k nej. Dovolím si povedať, že sa jej vyrovná. Aj môj otec, inak starší pán tvrdí, že keď má dobrú hruškovicu nnepotrebuje ani slivovicu.
Možno mi poradíte. Vyskytol sa mi problém s uskladňovaním hruškovice. Mal som 20 l demižón na povale riadne uzavretý. Otvoril som ho po siedmych a to nebola pálenky ale hnus to sa nedalo piť, tá chuť sa nedá popísaťoducho som to celé vylial preč. Ako keby bola pálená niekde v lavore na dvore.
Od tej doby sa bojím archivovať hruškovicu viac ako tých rokov... Furt sa dovtedy vypije. Niekto mi tvrdil. že som dal príliš veľa cukru ešte do kvasu... Stále dávam 2 kg do 120l suda takže neviem.