Hnůj rozpuštěný ve vodě

host - 209.23 (?)
24.8.2011 21:26

To teda rozhodně, ale rozhodně nekupujte.

Výsledek bude, že budete smrdět, až se tim pocintáte, jak tam ten sud kvasícího hnoje povlečete, pak si slámou ucpete kropítko konve. Nemohl byste to natočit na video, moc mě to zajímá, namixujeme k tomu muziku a budete mít ohromnou návštěvnost, bude to jako Frigo na mašině, nebo i lepší. Proč se ptáte, když jste rozhodně přesvědčený?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 92.7 (?), 24.8.2011 20:33, zobrazeno: 7012x

Dobrý den.

Měl bych dotaz ohledně hnojení. Potřeboval bych pohnojit mez kde roste tráva. Rozhodně nehodlám kupovat jakákoliv hnojiva. Spíš se chci jen zeptat zda co dělám má vůbec nějaký výsledek. Bylo mi doporučeno ať hodím do sudu s vodou uleželý hnůj a pak tou vodou zalejvat. Myslíte že to k něčemu bude? děkuji

host - 209.23 (?), 24.8.2011 21:26

To teda rozhodně, ale rozhodně nekupujte.

Výsledek bude, že budete smrdět, až se tim pocintáte, jak tam ten sud kvasícího hnoje povlečete, pak si slámou ucpete kropítko konve. Nemohl byste to natočit na video, moc mě to zajímá, namixujeme k tomu muziku a budete mít ohromnou návštěvnost, bude to jako Frigo na mašině, nebo i lepší. Proč se ptáte, když jste rozhodně přesvědčený?

host - 95.84 (?), 24.8.2011 22:39

Já takhle hnojím běžně i bez muziky. Je otázkou kdy a co a jakým hnojem. Ale technicky je to docela možné i rozumné. Navíc je to přirozené. Mimmo

host - 238.74 (?), 25.8.2011 0:11

Tak rada že si mám pustit muziku a natočit to na video mi asi nepomohla :-( Asi nemám smysl pro humor.

----------------------------------------------------------------------------------

Koukám že to někdo i používá takhle normálně :-) Myslíte si tedy že to k něčemu je? díky

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 164.4 (?), 25.8.2011 0:51

vyvrtat díry do konve větší, hnůj je zanese

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6639) - 70.100 (?), 25.8.2011 6:30

Používá se ne hnůj rozpuštěný, ale vykvašený, nejlépe slepičí a to pouze jen ta kapalina na zalévání zeleniny květin a ovoce, v ředění asi 1:10.  Provede se vložením hnoje do nádoby asi 1/3, zalitím vodou a ponecháním vykvasit asi 14 dnů.  Kapalinou se zalévá, pevný zbytek se dá do kompostu, nebo zaryje. Teď už je hnojení poněkud "obsolete", mělo se začít zjara. Hnojení meze je trochu divné, ale zase nevíme, co tazatel mezí myslí a jak ta mez vypadá, že?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz