mé jiřiny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 142.245 (?), 7.7.2008 13:22
Pane Miroslave, vidím,že máte skušenosti které mi schází, já si letos koupila první jiřinku a pořebuji poradit abych o ní nepřišla, je drobnolistá nízkeho vzrůstu a teď jsem jí přesadila do většího květináče a ona se rozrostla ale má menší kvítečka něž při koupi, ráda bych vám poslala foto, mohu Vám poslat foto na miel?
předem děkuji za odpověď,
p. Marta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 137.39 (?), 30.5.2008 13:29
Sázím jiřiny do téměř stínu, některé druhy se bouří, jiné vykvetou. Teď mám v zemi takové šíleně růžové pomponky. Je to vděčná kytka"babiččiny zahrádky", kterou pěstuji se střídavými úspěchy... Mohou být dlouho dávány na 1 místo? Nevím co je stínem a co stejným místem...
F.T.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 162.128 (?), 8.7.2008 22:07
pane Miroslave, vypada to ze to s jirinami umite.
Me bohuzel moji prvni vysazenou jirinu (odhodlaval jsem se k tomu 3 roky, taky se mi nechce vykopavat) totalne ohlodali slimaci, a to v kvetinaci. Pak ji napadly msice, ty jsem sice hned hubila, ale poupata jsou takova podivne uzavrena, a vypadaji jako nahnila. Asi jsme chytli vsechno, co mohlo jit kolem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 141.29 (?), 18.7.2008 13:40
Letos se oprandu slimáci měli! Ožrali mi jiřiny hned, jak začali vystrkovat první lístky.Nalovila jsem jich skoro celý kyblík a lovím dál-věřím, že zvítězím.Kytičky jsou po ožeru sice trochu nakřivo, ale kvetou.Tak krásné, jako na fotkách sice nemám, ale dělají mi také radost.Díky za inspiraci Eva
|
|
|
|
|
|
|
|