Zlodějina Kavapo

host - 117.27 (?) 
3.5.2018 8:47

Dobrý den, po zkušeností s firmou KAVAPO vím, že nemá cenu si nic objednávat předem. V letáku a na internetových stránkách mají na výběr z miliónu druhů slepic. Objednal jsem určitý druh cca 2 měsíce předem a pro jistotu volal ještě dva dny předem, jestli je budou mít. Potvrdili mi, že ano. A stejně při rozvozu měli jen červené plemeno, s tím, že jiné nemají a nebude.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 249.1 (?), 22.8.2018 12:06

Naše zkušenost s firmou Kavapo veskrze negatibni.Z dodaných 6ks kuřic behem dvou dnů 2 uhynuly, treti po dalších 3 dnech. Na čísle reklamací se po prvnim kontaktu jiz nikdo nehlásí. U této společnosti si již nikdy nic nekoupime manželé Kubickovi

host - 78.231 (?), 28.1.2019 10:48
Dobrý den U této firmy již nic nekoupím, nemám k tomu slov.

host - 135.165 (?), 14.5.2019 7:33
Pozor na Kavapo, koupila jsem 6 kuřic, cena 190 Kč za kus plus závozné 200 Kč.Závoz proběhl v sobotu, v neděli pošla jedna kuřice, v pondělí druhá a ostatní nevypadaly dobře, seděly a pospávaly. Kontaktovala jsem Kavapo a bylo mě řečeno, že mám kuřice dovést do Humpolce, že se na ně podívá jejich veterinář. Zavolala jsem místního veterináře, který provedl i pitvu uhynulých kuřic. Závěr KOKCIDIOZA, což do budoucna znamená sníženou snášku. Náklady na veterináře a léčivo 500 Kč. Kavapo stále trvá na dovozu kuřic k nim, aby to posoudil jejich veterinář, jako kompenzaci mi zaslali slevový kupon na příští nákup, docela zbytečně, protože u nich už nikdy!

host - 215.121 (?), 5.8.2019 14:09

Od Kavapa ani brko, měli jsme od nich loni "mladé slepičky"vyklubaly se z toho staré brécy co nesly vejce jako tenisáky, ale vydržely to jen jeden rok.Mladé slepičky nejdřív snášeji malé vejce, tady to bylo naopak... docela drahá škola, za 220 korun kousek...

host - 168.50 (?), 26.4.2016 13:37

Koupila jsem od firmy kavapo slepice prý ve snášce.Po 3 týdnech jsem jim volala že slepice nesnáší a oni mi řekli že se tomu říká vynesené slepice a mám smůlu.Koupila jsem od nich brojlery-všechny chcípli.Reakce kavapa-máte smůlu.Nikdy více kavapo

host - 188.130 (?), 17.5.2016 2:33

Koupil jsem od Kavapo 5 sasexek, po 2 měsících začly snášet a za 1 rok od května do května v průměru snesla každá 255 vajec, druhý rok 248. Začínají třetí rok, ale už jednu jsem raději zabil, začala méně žrát, byla apatická. Že prodávají za nejvyšší cenu v uvedeném rozpětí, nutí vám minerály... je pravda. Jsem na Jesenicku, kupoval jsem je na jaře, a vyšlo to.

Ono asi fakt záleží na prodejcích jak se k drůbeži chovají.

host - 44.197 (?), 24.5.2016 9:03

Kavapo zlodějina.koupeno 30 brojlerů, všecny do týdne chcíplý.prohlídka od veterináře ukázala.že jsou nakaženy virem.

host - 54.2 (?), 28.5.2016 15:18

Propána lidi! Máte si líhnout a odchovávat kuřata vlastní.  Jsou plemena, která si s hybridy ve snášce nezadají. A navíc jdou přemnožovat. Jejich vlastnosti se totiž množením nemění.  Tolik lidí co se napálilo, a stále to nemá konce, stále firma funguje. To je trochu divné.  Proto si zásadně líhnu kuřata sám, pravda - je z toho polovina kohoutků, ale to se dá přeci vyselektovat, nebo zabít až vyrostou, takže mám svoje kuřice, mladé. Nevynesené. Na volném výběhu odchované. Ať už s kvočnou nebo uměle. A domácí kuřecí, které chutná narozdíl od křehčeného brojleřího.  Kolik se ještě lidí musí napálit a kolik jich ještě tuto firmu bude svými objednávkami živit?

host - 228.56 (?), 20.6.2016 15:46

od kavapo beru jiz pres 10 let a nikdy sem nemel vaznejsi problem, spousta lidi tu place, protoze chovat neumi a pak to svadeji na dodavatele... protoze to je samozrejme nejsnazsi...

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz