I já jsem měl s touto společností nepříjemnost.
Moje Babička si u prodavačky v jednotě zamluvila 5 slepiček, a já je v daný čas a daný den s ní šel vyzvednout.
Přišli jsme když se Kavapo chystal odjet (to jsem jěště nevěděl, že slepičky máme objednané u jiného prodejce, to mi řekla až prodavačka z jednoty - babča už má 70 let a má na to holt už nárok...).
Na naše oznámení, že máme tady objenané slepičky na jméno XXXXXX. se podíval do svých papírů a přikývl, že máme pravdu.
Dal nám slepice, shrábl peníze a zalezl do své dodávky.
Pak vyběhla prodavačka z již zmíněné jednoty, a řekla nám (hlavně mi), že to je jiný prodejce... a říkala mu, jak se věci mají.
Řekl jsem mu, že ruším obchod, že se od nej nenechám podvést (kuře za 180 Kč místo 140 Kč od správného prodejceje už na mě moc).
Vtu chvíli prodavač vylít a začal na nás dosti ostře vřískat co si to dovolujem, že nic nesplet, že nám nemá co vracet, a dokonce mi vyhrožoval fyzickým násilím (bacha na hubu, srovnal jsem už i jiný než jsi ty apod.).
Nakonec když jsem vyfotil jeho značku a pohrozil mu policií, tak si (s plnou pusou řečí) dal říct a obchod zrušil.
Mě sice tvrdé řeči kmeta nerozhodí, ale takovýmto stylem jednat s lidmi, natožpak s ženami, je podle mě ne nepřípustné. Co kdyby něco vyvedl a někoho by zranil?
Hodně zdaru všem chovatelům a raději ruce pryč od Kavapa. Ušetříte si nervy i peníze.