Zlodějina Kavapo
|
|
|
|
host - 135.165 (?) 14.5.2019 7:33
Pozor na Kavapo, koupila jsem 6 kuřic, cena 190 Kč za kus plus závozné 200 Kč.Závoz proběhl v sobotu, v neděli pošla jedna kuřice, v pondělí druhá a ostatní nevypadaly dobře, seděly a pospávaly. Kontaktovala jsem Kavapo a bylo mě řečeno, že mám kuřice dovést do Humpolce, že se na ně podívá jejich veterinář. Zavolala jsem místního veterináře, který provedl i pitvu uhynulých kuřic. Závěr KOKCIDIOZA, což do budoucna znamená sníženou snášku. Náklady na veterináře a léčivo 500 Kč. Kavapo stále trvá na dovozu kuřic k nim, aby to posoudil jejich veterinář, jako kompenzaci mi zaslali slevový kupon na příští nákup, docela zbytečně, protože u nich už nikdy!
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 117.27 (?), 3.5.2018 8:47
Dobrý den, po zkušeností s firmou KAVAPO vím, že nemá cenu si nic objednávat předem. V letáku a na internetových stránkách mají na výběr z miliónu druhů slepic. Objednal jsem určitý druh cca 2 měsíce předem a pro jistotu volal ještě dva dny předem, jestli je budou mít. Potvrdili mi, že ano. A stejně při rozvozu měli jen červené plemeno, s tím, že jiné nemají a nebude.
|
|
|
|
|
|
|
host - 249.1 (?), 22.8.2018 12:06
Naše zkušenost s firmou Kavapo veskrze negatibni.Z dodaných 6ks kuřic behem dvou dnů 2 uhynuly, treti po dalších 3 dnech. Na čísle reklamací se po prvnim kontaktu jiz nikdo nehlásí. U této společnosti si již nikdy nic nekoupime manželé Kubickovi
|
|
|
|
|
|
|
host - 78.231 (?), 28.1.2019 10:48
Dobrý den
U této firmy již nic nekoupím, nemám k tomu slov.
|
|
|
|
|
|
|
host - 135.165 (?), 14.5.2019 7:33
Pozor na Kavapo, koupila jsem 6 kuřic, cena 190 Kč za kus plus závozné 200 Kč.Závoz proběhl v sobotu, v neděli pošla jedna kuřice, v pondělí druhá a ostatní nevypadaly dobře, seděly a pospávaly. Kontaktovala jsem Kavapo a bylo mě řečeno, že mám kuřice dovést do Humpolce, že se na ně podívá jejich veterinář. Zavolala jsem místního veterináře, který provedl i pitvu uhynulých kuřic. Závěr KOKCIDIOZA, což do budoucna znamená sníženou snášku. Náklady na veterináře a léčivo 500 Kč. Kavapo stále trvá na dovozu kuřic k nim, aby to posoudil jejich veterinář, jako kompenzaci mi zaslali slevový kupon na příští nákup, docela zbytečně, protože u nich už nikdy!
|
|
|
|
|
|
|
host - 215.121 (?), 5.8.2019 14:09
Od Kavapa ani brko, měli jsme od nich loni "mladé slepičky"vyklubaly se z toho staré brécy co nesly vejce jako tenisáky, ale vydržely to jen jeden rok.Mladé slepičky nejdřív snášeji malé vejce, tady to bylo naopak... docela drahá škola, za 220 korun kousek...
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.50 (?), 26.4.2016 13:37
Koupila jsem od firmy kavapo slepice prý ve snášce.Po 3 týdnech jsem jim volala že slepice nesnáší a oni mi řekli že se tomu říká vynesené slepice a mám smůlu.Koupila jsem od nich brojlery-všechny chcípli.Reakce kavapa-máte smůlu.Nikdy více kavapo
|
|
|
|
|
|
|
host - 188.130 (?), 17.5.2016 2:33
Koupil jsem od Kavapo 5 sasexek, po 2 měsících začly snášet a za 1 rok od května do května v průměru snesla každá 255 vajec, druhý rok 248. Začínají třetí rok, ale už jednu jsem raději zabil, začala méně žrát, byla apatická. Že prodávají za nejvyšší cenu v uvedeném rozpětí, nutí vám minerály... je pravda. Jsem na Jesenicku, kupoval jsem je na jaře, a vyšlo to.
Ono asi fakt záleží na prodejcích jak se k drůbeži chovají.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 44.197 (?), 24.5.2016 9:03
Kavapo zlodějina.koupeno 30 brojlerů, všecny do týdne chcíplý.prohlídka od veterináře ukázala.že jsou nakaženy virem.
|
|
|
|
|
|
|
host - 54.2 (?), 28.5.2016 15:18
Propána lidi! Máte si líhnout a odchovávat kuřata vlastní. Jsou plemena, která si s hybridy ve snášce nezadají. A navíc jdou přemnožovat. Jejich vlastnosti se totiž množením nemění. Tolik lidí co se napálilo, a stále to nemá konce, stále firma funguje. To je trochu divné. Proto si zásadně líhnu kuřata sám, pravda - je z toho polovina kohoutků, ale to se dá přeci vyselektovat, nebo zabít až vyrostou, takže mám svoje kuřice, mladé. Nevynesené. Na volném výběhu odchované. Ať už s kvočnou nebo uměle. A domácí kuřecí, které chutná narozdíl od křehčeného brojleřího. Kolik se ještě lidí musí napálit a kolik jich ještě tuto firmu bude svými objednávkami živit?
|
|
|
|
|
|
|
host - 228.56 (?), 20.6.2016 15:46
od kavapo beru jiz pres 10 let a nikdy sem nemel vaznejsi problem, spousta lidi tu place, protoze chovat neumi a pak to svadeji na dodavatele... protoze to je samozrejme nejsnazsi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|