Zahradnictví zoja
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.53 (?), 19.11.2017 14:00
No já před 2 roky kouplil v Zoji meruňku Hargrand (rozlomený kořen)-zatím se chytla, ale co z ní vyroste nevím. A dále jabloň Lucy. Snímek prvních plodů přikládám. Jleikož při dozrání zůstaly žluté mi zde na foru p.Hlavatý a Mikeš odrůdu zhodnotily jako Sirius, Heliodor,či Lunu nebo Opál. A vykopáním stromku mi radily vyčkat až po ochutnávce. Mohu potvrdit vynikající chuť. Takže ne všechna záměna je negativní -mám poslat děkovný dopis do Zoji???
Lucas
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.53 (?), 19.11.2017 22:42
Ano žluťásek zůstává, ze všech možných odrůd mu bylo přiděleno jméno "Sirius" 
Lukas
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.53 (?), 19.11.2017 22:48
Jinak pro p.Vysloužila -samozřejmě děkovat nebudu, již vysačka napsaná jen fixem moc důvěry nevzbuzovala. Také od tohoto prodejce již nic neobjednán. Lucy budu na jaře shánět někde jinde (snad mi nepošlou Strýmku, tu bych fakt už reklamoval!!!)
Lucas
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 148.62 (?), 23.3.2018 23:34
rozhodně už v tomto zahradnictví typu zlatokopové nebudu vicekrat nakupovat, po objednání 6 keřů mi přišli dva Muchovniky jako 3cm řízky s jedním očkem za 90kc!!!
|
|
 |
|
 |
 |
|
petrpan - Bronzový Zahrádkář (82) - 226.24 (?), 4.4.2018 20:38
Budte v klidu. Bral jsem muchovniky ze zazvorky i ze zzoji. Vzdycky prisel stejne maly klacik. Zazvorka je ma jeste o trosku drazsi. Muchovniky nastesti rostou rychle a po dvou letech uz jsou z nich hezke kere. Ikdyz teda 3cm nemel ani jeden. Bylo to mezi 10-20cm.
Rozhodne lepsi je koupit tam, nez no name z hobby marketu. To jsem udelal jednou a nikdy vic. Male, suche, nechutne bobule.. Myslim, ze stoji za to si koupit kvalitni odrudu, ikdyz malou rostlinu.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.177 (?), 5.4.2018 22:53
Také mám negativní zkušenost. Z poloviny dorazily jiné kultivary. Co šlo poznat jsem reklamovala hned. Neochota při reklamaci a vracení peněz, výmluvy, že takto to dostali ze školky. Zabraly až výhrůžky ČOI a citace zákonů. Co se projevilo později, jsem již nereklamovala. Každopádně velmi nedoporučuji. Měla jsem do té doby zkušenost pouze s eshopem Okrasné školky Jašovi, kde mi při záměně okamžitě vrátili peníze i s telefonickou omluvou, takže v Zoja to bylo velké zklamání. Už nikdy více.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |