Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu



                     
zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 214.160 (?) 
30.12.2010 10:51

neguse mam ze skolky bojkovice od pana Peska. on se zabyva starymi odrudami-

  
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 215.203 (?), 31.12.2010 9:19

Já jsem na jaře vysadil Karát, Remarku,Invictu a Primu-tu jsem i ochutnal.Příští rok se chystám přikoupit Rixantu, Rokulu,Rolondu a Darek.Snažím se kupvat rezistentní, ale co jsem tady četl, tak i ty by se měli stříkat. Zdenek.


                     
mirkl - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (78) - 116.118 (?), 4.9.2016 20:42

Captivátor vykopávám ven, je bez chuti a opadává z keře než stihne úplně dozrát

                     
host - 148.176 (?), 19.10.2015 12:23

Najlepší egreš červený je pax a bezkonkurenčný biely je chryso.

                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.241 (?), 6.6.2016 18:15
Pax som mal ako stromček a s kvalitou plodov som bol veľmi spokojný. Bohužiaľ mi ho zničila víchrica. Teraz mám Captivator a Invictu (tiež stromčekové tvary - viď foto), zasadil som ich na jeseň 2014, už rodia. Nie sú zlé, ale Pax bol asi lepší. IH


                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.219 (?), 22.6.2016 21:06
Radosť pestovať, radosť oberať. A najväčšia radosť konzumovať. Takzvané "drobné ovocie". Drobné iba veľkosťou, veľké významom. Vitamíny v čistej forme. IH


                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.92 (?), 2.7.2016 7:20
Ako zvyknete zužitkovať červené ríbezle?


                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.235 (?), 9.7.2016 14:12
Červené ríbezle - u nás ako na priamy konzum príliš populárne nie sú. Poradí niekto čo s nimi? IH


                     
host - 185.138 (?), 10.7.2016 22:26

Zamrazit a pak trošku rozhodit na koláč s tvarohem (mrazit osušené, aby se daly kuličky odsypat). Nebo vylisovat a udělat sirup. Už se prodává cukr s přídavkem enzymu proti tuhnutí, myslím, že se jmenuje Cukr na malinovou šťávu. Někdo dělá falešné brusinky z rybízu.

                     
host - 168.81 (?), 10.7.2016 23:42

Co s rybízem? Myslím si, že je to dobou, prostředím. Já mám rád rybíz od dětství. To je desítky let. Třeba rozmačkaný s cukrem a mlékem (smetanou) a s nadrobeným chlebem. Pak rybízová obyčejná buchta (dnes vznosněji koláč) z kynutého těsta. Prázdninová jídla dětství (mimochodem vitamínová bomba). Rybíz jde dobře zamrazit jako kuličky i jako slazená dřeň. Taky mám rád rybízový kompot. I ke svíčkové. Rybízová marmeláda, na vánoční cukroví ani nejde nahradit. (Představte si třeba ananasovou, brr.) Také mám rád rybízové víno. Ve Francii, v kraji vín, není rybízové víno vůbec levný špás. JG

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika