Přežije tenhle angrešt sezonu?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 121.12 (?), 9.3.2020 5:42
Obrázek nic moc, ale podle siluety stínu je to pěkný pahýl.
Co koupit a někam provizorně zasadit nahradni stromek? Kdyby tenhle odešel, nemusíte čekat.
PeP
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Bláža - Stříbrný Zahrádkář (171) - 150.2 (?), 9.3.2020 10:22
Aha, to je zajímavá myšlenka, zasadit ho do země. Nevím ale jestli to půjde, je dost dřvnatý, musela bych asi ostříhat půlku koruny. A to by se mu normálně dařilo jako keři? O roubování nemůže být řeč - Vše jsem si k tomu pčlivě nastudovala a pak šla na to - šlachu jsem si naštěstí nepřeřízla ale asi dva roky jsem měla trochu chromej prst. Roub se neujal ani jeden.
MNo, možná by to pro mě udělal strejda, nevím. Ale proč bych ho měla roubovat když to bude spokojený keř?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
RUBIK - (21) - 91.196 (?), 9.3.2020 13:12
Při vší úctě p. M., osobně ošetřuju na více adresách desítky angr.stromků min.25 let starých a nevypadají, že by se chystaly do hrobu... Dbám na pečlivé ošetření větších ranek-ve dřevě, kde vidím problém, poradím-např.hnojení, meruz.podrůstky, konkurence plevelů...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 150.2 (?), 9.3.2020 14:37
Aha, přikládám tedy ještě fotky té jabloně. Jde mi o to, jestli mám něco dělat aby mi to nesežralo celou zahradu.
A ten angrešt tedy? Mám to jen zamazat? Nebo z něj zkusit udělat keř? Nebo prostě vykopat a koupit nový?
Přikládámn ještě jednu fotku toho angreštu.
Děkuji.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|