Opadávají nezralé kuličky rybízu
|
|
|
|
|
|
|
StankaO - Stříbrný Zahrádkář (193) - 174.53 (?) 26.5.2014 20:32, zobrazeno: 17095x
Opadávají nezralé kuličky rybízu - už teď jsou opadané, zůstala asi třetina. Nevíte, prosím, čím to může být? Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.131 (?), 26.5.2014 22:31
U nás také, i angrešty - ožehnul je mrazík, když byly malé. Jsou takové jako "uvařené", vypadají stejně jako když je spálí slunce. Lída
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.144 (?), 27.5.2014 8:31
Stromkove nebo kerove, cerveny nebo cerny ? Vysadil jsem kdysi stromkove, uroda slaba, postupne jsem se jich zbavil. Na kerovem cervenem (asi 3 odrudy - rany, stredni, pozdni), strapce dlouhe, uroda velka. Cerny rybiz (i kerovy) je ve vyssi poloze trochu jina kapitola, chce to spravnou odrudu, ktere se dari. J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.144 (?), 27.5.2014 13:19
A jaky tvar je vyhodnejsi pro angrest? Siroka nabidka stromkovych a mala nabidka keru angrestu mi tedy nevyhovuje, obdobi, kdy se mi libily stromkove tvary, nebot deda i otec mely jen kere, mam davno za sebou. U stromkoveho lze tedy zamezit lepidlem vstup mravnecum a msicim. Pokud by se mi rybiz nedaril, zmenil bych odrudu nebo stanoviste, popr. oboji (za predpokladu, ze je zjara trochu prihnojeno a za sucha ci tepla obcas zalevano, neda se s tim podle mne nic delat). J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|