Běžná výška stromkového rybízu?

host - 249.55 (?)
13.3.2023 21:13

mimo vám to přijde do doby, kdy si koupíte zajíce v pytli- na internetu je kupa prodejců, kteří nemají problém vyrobit odrůdovou záměnu, jen to fikne. u osobního odběru aspoň víte, kdo to je,  neschová se za p.o.box. nebo anonymní adresu. nejde o hezčí rybíz- výška kmínku je irelevantní, ale i o garanci pravosti- a spoléhat na někoho v síti... no nevím... hovořím z vlastní zkušenosti... a těch odborníků na zeleň na webu... pak aby se v tom laik vyznal... prostě za mne na webu to je bez záruky

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 232.16 (?), 10.3.2023 1:59

Jak můžete takle hloupě kecat!! Igelitový pytel s rostlinným obsahem a radiátor je pro obsah vražedná kombinace. V počátku dojde k zapaření a pak rychlému vyschnutí. Takto „ČP přepravovaná zásilka“, kdy ji místo doručení nechají na poště pohozenou ležet kdekoliv, protož zítra už je pátek a po víkendu pondělí a pošta má zavedené móresy, že se v tyto dny, se řada specifických zásilek nedoručuje a oznámení o uložení na poště se hází do schránky a případě větrného počasí, je lístek nalezen, přes ulici za plotem v sousedovic zahradě, který soused nalezl v pátek, pozdě odpoledne, po návratu z práce, kdy je již ČP uzavřena - jak se chcete těmto hovadinám bránit!! Je opravdu pro adresáta z mnoha důvodů, na takovou zásilku zapomenout!! Nejlíp by bylo, takový podnik zrušit!!!

Aley - (21) - 87.222 (?), 10.3.2023 0:10

Přijde mi zcela v pořádku objednat si to na internetu. Ty neustále opakované nevyžádané rady, že se všechno má kupovat pouze osobně, jsou podle mě úplně mimo. Tady jde o atypickou odrůdu, kterou jsem jinde nesehnal. A fakt nepojedu autem 200 km do jejich prodejny... abych si tam koupil jeden hezčí rybíz.

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2083) - 168.103 (?), 10.3.2023 3:52

Nyní to vypadá, že jste vlastně se zbožím, které jste koupil, spokojený. Mojí radou se vůbec nemusíte řídit, nebuďte ale pak překvapený, že vám poslali jiné zboží, než jste si představoval. Nabídka eshopů s vyobrazenými obrázky je vždy lepší, než skutečnost. Já například si pro nějakou konkrétní novinku na trhu klidně osobně dojedu k prodejci nebo do školky a vyberu si stromek v odpovídající kvalitě, mám z toho lepší pocit, než že bych se na zahrádce díval na doručený paskvil, který jsem nechtěl.Tak ať vám zahrádka pěkně roste. Walter

host - 249.55 (?), 13.3.2023 21:13

mimo vám to přijde do doby, kdy si koupíte zajíce v pytli- na internetu je kupa prodejců, kteří nemají problém vyrobit odrůdovou záměnu, jen to fikne. u osobního odběru aspoň víte, kdo to je,  neschová se za p.o.box. nebo anonymní adresu. nejde o hezčí rybíz- výška kmínku je irelevantní, ale i o garanci pravosti- a spoléhat na někoho v síti... no nevím... hovořím z vlastní zkušenosti... a těch odborníků na zeleň na webu... pak aby se v tom laik vyznal... prostě za mne na webu to je bez záruky

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz