Já tedy vše před sířením vynáším - především z oxidů síry vzniká na každém vlhkém povrchu kyselina, takže si nemyslím, že by to ovoci prospělo. Na druhou stranu by to asi zbavilo povrch ovoce houbových zárodků ;)
Já tedy vše před sířením vynáším - především z oxidů síry vzniká na každém vlhkém povrchu kyselina, takže si nemyslím, že by to ovoci prospělo. Na druhou stranu by to asi zbavilo povrch ovoce houbových zárodků ;)
JJ i s vodní párou ve vzduchu reaguje velice ochotně a následně na ty sírany... Ale při velké dávce dokáže vydržet dost dlouho(asi toho dávám až až) a v té mé téměř zemljance dokáže i po dvou dnech pěkně štípnout do nosu - asi by tam nikdo nevlezl, je ho cítit i ve stopovém množství, ale malý větráček na ventilaci dokáže divy;-) ale je pravda, že to dělám spíš pro klid duše...
Ještě nikdy jsem nevysiřovala sklep, ale letos tam máme plíseň. Kolik toho cca potřebuji na sklem asi 50m3? A prosím zavařeniny tam mohou být, když se to bude dělat? Děkuji. Romča.
Jo ven..., akorat aby si tam clovek ty plisne na tom ovoci a zelenine pak zase prinesl zpatky.. na bych je tam nechal.. stejne to clovek pred jidlem omyva