Mečíky - mám si objednat ještě teď?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 127.63 (?), 20.5.2010 10:54, zobrazeno: 6861x
Dobrý den,
v jednom zásilkovém obchodě jsem objevila krásné mečíky s výraznou slevou (předpokládám že proto, že už mají být dávno v zemi). Na jednu stranu mě velice lákají (cena super) ale co teď s nimi? S uchováváním cibulí nemám zkušenosti, doma jsme je vždy už v březnu zasadili. Myslíte že se dají ještě zasadit (i když třeba pěkně nenakvetou, jen v rámci životaschopného uchování do příštího jara)? Objednat, nechat ležet na polici a čekat na příští jaro mi přijde jako nejhorší varianta, bojím se že by cibule zaschly... Nebo se na to mám uplně vykašlat? Poraďte, co byste udělali vy...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 224.13 (?), 20.5.2010 10:57
určitě si je ještě muzete objednat, my je ještě také nemáme v zemi, budeme sázet v sobotu
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 127.63 (?), 20.5.2010 11:27
Dekuju za super rychlou reakci. Ted jsem trochu googlila a zjistila ze rozsah doporucovane doby kdy meciky sazet je od pulky dubna az do druhe pulky kvetna... Zajimave :D Mamka meciky davala do zeme vzdy mnohem driv (jak jsem psala, brezen, konec brezna, zacatek dubna - dle pocasi) a ja jsem to po ni proste opakovala tak jak me to naucila a nikdy me nenapadlo to nejak resit. Hm, se dneska zase neco noveho dozvim :)
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 252.250 (?), 21.5.2010 22:05
Ok, objednala jsem a tesim se :) Dekuji za reakce.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|