Děkuji za odpověď. Já ho nechával ještě tři týdny ve světlém polostínu. Na stálém místě u jižní zdi (slunce od 9 do 17 hod) se ale pak postupně spálili listy a už neobrazil. Pravidelná zálivka, květník zapuštěn do terénu. Letos mám na tomhle místě Delonix.
Mám ho čtvrtý rok, po odkvětu sestřihnu a na zimu dám do sklepa.mám ještě jeden ten má světlejší květy, ale ještě nerozkvetl.Měla jsem jeden na záhoně, ale zimu nepřežil, i když byl dobře přikrytý.
Děkuji za odpověď, asi máte světlý sklep.Já ho zkusím přezimovat u francouzského okna v kuchyni, je tam chladněji a světlo.Sklep mám tmavý a hodně vlhký. Bláža
Jak dlouho ho necháváte po vyndání ze sklepa přivykat na sluníčko? Já ho zkoušel několikrát, přes zimu vydržel v pohodě ale jak jsem ho dal ven, tak postupně odešel. Dáváte ho venku na plné sluníčko?
Děkuji za odpověď. Já ho nechával ještě tři týdny ve světlém polostínu. Na stálém místě u jižní zdi (slunce od 9 do 17 hod) se ale pak postupně spálili listy a už neobrazil. Pravidelná zálivka, květník zapuštěn do terénu. Letos mám na tomhle místě Delonix.