Jarní cibuloviny - mohou už ven?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Bláža - Stříbrný Zahrádkář (171) - 14.13 (?), 4.3.2014 17:22
:-) já nebyla nijak zvlášť kreativní (nebo spíš při penězích), ale vypadá to taky hezky, jen aby zas vylezlo to sluníčko. Anebo alespoň pršelo, to je taky potřeba, ale zataženo a nic z toho... :-/
B.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 25.2 (?), 7.3.2014 17:55
O " jarních květinách" jež jmenujete se jedná o rychlené rostliny spíše pro interiery než ven. Je jarní počasí a většina rychlených rostlin pokud se trochu otuží i venku vydrži. Většina zahrádkářů ví, že jarní květy rostlin jsou z podzimních výsadeb na záhoncích.životnost květů bude asi kratší než u klasiky. Ale i tak radost na oknech chvíli udělají.
|
|
 |
|
 |
 |
|
DeveTer - (18) - 168.14 (?), 15.9.2014 12:15
Dobrý den, prosím o zkušenosti.
Po prvé jsem si koupila cibulky květin na jarní truhlíky. Cibulky jsem podle návodu dala jak do země tak do truhlíků a v truhlících mi raší už ted ven. Proto se ptám, jestli je mám nechat dkvést nebo co s tím? Chci aby květly na jaře a ne teď
Děkuji za odpovědi
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 248.95 (?), 15.9.2014 13:15
Asi jste je zasadila moc brzy, sází se tak v říjnu... Lída
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
DeveTer - (18) - 168.14 (?), 15.9.2014 14:05
truhlíky mám venku a tam taky zůstanou. Jen jich dost vylezlo a na polohu to vypadá opravdu na modřence. Tedy polohu kde to v truhlíku raší... Nicméně, i kdyby tedy vylezly a vykvetly, nechám je své kráse a na jaře myslíte, že by mohli vykvést taky?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |