Mně vyrazil zatím je loňský česnek. Letošní zatím nic. Sázím loňský, který mně zbývá, protože konzumuji hned po sklizni čerstvý letošní. Po úspěchu z lońského pěstování nekončí v popelnici ale v záhonu vedle ve stejný čas zasazeného letošního.
Šlechtitel česneku mi na podobný dotaz poradil, abych česnek zasadil na půl. To je první polovinu koncem října a polovinu třeba v prosinci, když to počasí umožní.
A měl jste se zeptat pana šlechtitele (nebyl to náhodou pan Kozák?) co dělat s tou druhou půlkou, když to počasí nedovolí. Nad čím tady pořád spekulujete?Když bude teplá zima tak co?Je to jedno.I obilí může přes zimu hytnout chorobu. Je nutné česnek namořit a nedávat česnek na plochu kde byl loni.V době sadby to není.
Mně vyrazil zatím je loňský česnek. Letošní zatím nic. Sázím loňský, který mně zbývá, protože konzumuji hned po sklizni čerstvý letošní. Po úspěchu z lońského pěstování nekončí v popelnici ale v záhonu vedle ve stejný čas zasazeného letošního.
Vcera siel do zeme a dnes prsi... Nevadi, hadam to len nastartuje klicenie a nie plesnivenie. Urobil som pokus, kedze mame toho dost malo, nebolo to ani vela roboty. Podhodil som ho a zakryl zarobenou pieskovou zeminou....nech ma chlapec drenaz!