Zachytil som informaciu, ze kuprikol konci. Robite si zasoby alebo champion je plnohodnotna nahrada? Obsahuje med v inej zlozke. Kuprikol som pouzival najma na broskyne a rajciaky. Na cern rajciakovu je odporucany len kuprikol ale aj po osetreni to nakoniec vzdy chytili v skleniku
Ne, není to nebezpečné jíst. Kuprikol zůstává na povrchu a kedlubna se obvykle loupe... Takže, umýt a oloupat můžete prakticky hned jako by bylo OL1. Jen listí do polévky (nyní méně obvyklé než v dobách hladu) nebo králíkům nemůžete dávat.
Díky za radu. Mám další problém. Cibule se mi po vzejití zkroutily, a měl jsem dojem že jsem je zasadil hluboko. tak jsem je povytáhl a ony se vzpamatovaly a krásně vzrostly. Ale ted se některé kroutí na špičkách listů kroutí znovu. Stříkal jsem kuprikolem. V čem je chyba?88
Zachytil som informaciu, ze kuprikol konci. Robite si zasoby alebo champion je plnohodnotna nahrada? Obsahuje med v inej zlozke. Kuprikol som pouzival najma na broskyne a rajciaky. Na cern rajciakovu je odporucany len kuprikol ale aj po osetreni to nakoniec vzdy chytili v skleniku