Velmi rané broskve
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10414) - 70.240 (?), 21.6.2018 21:22
Místo Sunhavenu bych v současné době dal Michaelu stavnatejsi pro decka ale je to takové držák a dřív sme byli spíš okrajová oblast.
Teď nevím, jak to myslíte. Držák je ten Sunhaven? Michaelu ani Sunhaven nemám dostatečně odzkoušené. Sunhaveny mám v současné době tři, tak snad něco ochutnám. Michaela zašla, ta druhá roste málo. Něco mít bude. Sunhaven velice kladně hodnotil Paľo i Jirka 1968. Fairhaven, jak jsem už psal jinde, zraje v době, kdy zrají chutnější odrůdy. Můžete mít ale jinou zkušenost. Kamila se vůbec neujala, Roztylská je zajímavá volba. Možná bude stejně raná jako Shraz. Chutnal jsem dneska jeden Springtime. I když jsou zase mojí vinou malé, přesto je to na tak ranou odrůdu špička. Doporučoval bych ji všem. Nevídaná bělomasá pochoutka.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.197 (?), 23.6.2018 14:29
Ano tím drzakem sem myslel Sunhaven, jak sem psal dřív sme byli spíš okrajová oblast. Alespoň budu mít s čím srovnávat. __ Zatím mám místo na 6 broskvoni ale snad udělám místo na sedmou a zatím favoritem z těch velmi raných je Harbinger v závěsu Roztylska, ale nektarinka?? Nevím jestli krmit bodavy hmyz :-) _ Hezký den __ K. z B.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10414) - 196.17 (?), 23.6.2018 16:02
Nektarinka Roztylská je velmi lákavá odrůda. Už jsem ji měl dávno mít.
Ten Shraz prozatím kvalitativně za mnoho nestojí. To samé v minulém roce.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.103 (?), 4.7.2018 11:28
Springcrest je letos nádherně vybarvený a už je ke konzumaci. Walter
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.158 (?), 6.7.2018 19:16
Zdravím Vás Jiří 1968, ako je to tento rok s vašou broskyňou Favorita Morettini 3, dozrela vám ešte v červnu alebo bolo treba čakať na červenec? Michal
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.113 (?), 6.7.2018 20:52
FM3 u mě v Brně eště není, tak předpokládám že severně či východně od Brna eště taky nebudou. Počasí to naštěstí zarazilo. Řekl bych že tak začínají Harbingry a je po Springcrestach apod. __ Ještě co říkáte na ještě ranejsi odvozeninu, mutaci, Starcrest, máte někdo? Měla by být tak 10 dni před Springcrestem a tak necelý týden po Rich May (May Flawor)?? Tak trochu se na ní zapomíná. __ Kryštof z B.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|