Rozkvétání broskvoní
|
|
 |
 |
host - 55.168 (?) 15.4.2019 8:09
Petře, klobúk dole, lokalitu ste trafili dosť presne. Medzilaborce. Včera, 14.4.2019 švagrov Redhaven a moja Luna boli ešte len na začiatku rašenia. Aký to rozdiel oproti juhozápadu alebo juhu SK kde už majú aj odkvitnuté :)
Primissima po týždni od výsadby zatiaľ nereaguje - ešta sa hádam rozkukáva...
Vyberal som bielodužinaté kvôli údajne vyššej odolnosti voči kučeravosti. Chcem ich skúsiť pestovať bez postreku proti kučeravosti, tak uvidíme aká bude realita. Igor
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.206 (?), 9.4.2019 19:57
Moze byt, ale kupoval som sunhaven, este aj stitok je na stromceku, od firmy JUKKA, rozvazali na aute, su to proste smejdi co dodat, dopredavali vsetko za kazdu cenu, aj tie korene boli slabe ako som spominal. A aka odroda to moze byt?
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.206 (?), 9.4.2019 20:22
Tak snad to nebude prepadak, lebo take pekne kvety som este nevidel na broskyni, ale chcel som skorsiu odrodu, tak uvidime, aspon je ponaucenie, ze ked pride cesky Venco predavat na vychod Slovenska, tak netreba kupovat nic od neho, ked mame aj tu dobre skolky
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 55.168 (?), 15.4.2019 8:09
Petře, klobúk dole, lokalitu ste trafili dosť presne. Medzilaborce. Včera, 14.4.2019 švagrov Redhaven a moja Luna boli ešte len na začiatku rašenia. Aký to rozdiel oproti juhozápadu alebo juhu SK kde už majú aj odkvitnuté :)
Primissima po týždni od výsadby zatiaľ nereaguje - ešta sa hádam rozkukáva...
Vyberal som bielodužinaté kvôli údajne vyššej odolnosti voči kučeravosti. Chcem ich skúsiť pestovať bez postreku proti kučeravosti, tak uvidíme aká bude realita. Igor
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
paraji - (32) - 231.149 (?), 17.4.2019 7:37
Dobrý deň,sú to rúžovité kvety?Je to neznáma broskyňa u suseda.Asi semenáč.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 198.185 (?), 22.4.2019 22:55
Peter, ďakujem Vám za tip :) Už som si "Catherinu" preklepol cez vyhľadávanie kľúčových slov... referencie ma dobré, mala dobré hodnotenie napr. aj u p. Mimma. Pozrel som aj stránky záhradníctva z Droždína... uvidíme.
A Primissima zatiaľ vyzerá dobre. Ak nie som už úplne slepý, tak tam po víkende vidím zelenú v púčikoch. Ešte počkám, ale je to myslím na dobrej ceste. Igor
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|