Jaké ovocné stromky budete kupovat?
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?) 19.10.2020 13:47
Nenecháme se přece otrávit, viďte, pane MH, asi tak podobně jako Donald. Napiště emailovou adresu a můžu Vám to poslat ještě letos. Čekat do příštího léta je rizoko, protože já často stromky oslabuju příliš mnoha plody, takže by nemusely být patřičné přírůstky dřeva. Letos to bylo díky vláze velice slušné s přírůstky tam, kde bylo plodů málo nebo u nových stromků.
"Juka" má Vlašku prostokořenou i kontejnerovanou, mají i broskvoň Dianu.
Mně tam vyskakuje, že zboží není momentálně dostupné.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 212.49 (?), 17.10.2020 10:02
Vzal jsem švestku Presentu, že je nejpozdnější. A tardybell jsem asi přehlédl, jinak bych to risknul. Jestli chcete očka farhial (s šarkou) tak bych vzal tardybell. Listí je ještě zelené, teplota dobrá, ještě by to šlo. Kdyžtak na zahr online. MH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 19.10.2020 13:47
Nenecháme se přece otrávit, viďte, pane MH, asi tak podobně jako Donald. Napiště emailovou adresu a můžu Vám to poslat ještě letos. Čekat do příštího léta je rizoko, protože já často stromky oslabuju příliš mnoha plody, takže by nemusely být patřičné přírůstky dřeva. Letos to bylo díky vláze velice slušné s přírůstky tam, kde bylo plodů málo nebo u nových stromků.
"Juka" má Vlašku prostokořenou i kontejnerovanou, mají i broskvoň Dianu.
Mně tam vyskakuje, že zboží není momentálně dostupné.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pett - (10) - 245.153 (?), 29.10.2020 17:08
Zatím to u mne vypadá na dvě trnky Bystrické a jednu broskve Red Haven.Ve Strážnici mají omezenější výběr broskví, tak místo chtěného Spingcrestu jsem sáhl po klasice.Tak snad jsem neudělal chybu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|