Diana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 196.17 (?), 16.4.2017 21:09
Myslím, že broskvoň Diana nikoho moc zajímat nebude, protože "bližší košile než kabát" a všichni dají přednost redhávenkám, které s jistotou dozrají, než nějaká pozdní zářiová Diana s nejistým výsledkem. Lepší vrabec v hrsti, nežli holub na střeše. A Diana je právě ten holub. Měl jsem dvě. Jedna zašla a místo druhé mi přišla ze Zázvorky FM3. Taky nakonec dobrá záměna. Stále si myslím, že by měla mít květy zvonkovité, stejně jako Dixired, o které mně pan Houska ze Žehušic tvrdil, že je to určitě ona, i když mně každý rok rozkvétá květy miskovitými.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 183.140 (?), 22.4.2017 19:54
Byl bych hodně opatrný, u nás v 260m dozrává až v polovině září, a je dost citlivá na hnití, strupovitost a nestejně dozrává. To že je úplně nevzhledná, pominu, chuť je přece jen vcelku dobrá, ale čekal jsem daleko víc. Pan Tomáš asi pěstuje odrůdy někde v teplé oblasti, měl jsem i cling Jungermann, ale ten zrál - silou vůle došel kolem 0.9.-5.10., aspoň bylo na co chodit, ale vybarvoval se mizerně, i když chuť ušla.Radši bych šel do Symfonie, nebo Cresthavnu, tam je jistota. david
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 212.49 (?), 17.4.2019 21:03
Růžovité květy Diany možná pochází od rodičů nebo předků Elberty. Mohlo by to tak fungovat? MH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|