Neskore marhule ma klivia rusovce, schreiber baum poysdorf. Ja som vybral odrodu congat. Nie je samoopeliva, ale tento rok nasadila extremne vela plodov. mnohe samoopelive nemali nic.
Ja mam problem zohnat super neskore broskyne Ohenry, tardibelle, fairhaven a pod.
No v klivii mi ten "prijemny" panko povedal ze neskore marhule congat atd tuto jesen a dalsiu jar nebude mat. Zasielkam moc nedoverujem asi na jar skocim do Rakuska tu za hranice odtial skoro vsetko kupuje... Na zahrade mam aj vseptembri dost slnka tak chcem skusit daco aj super neskore... A vobec nerozumiem ze preco taky plantex nema v sortimente tieto extra neskore zalezitosti ved je to v mode...
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.219 (?),27.11.2016 20:31
"...príjemný pánko...". Po návšteve priekupníckeho záhradníctva KLÍVIA mi duša KVÍLILA ešte niekoľko dní. Arogancia v najčírejšej forme. Bol som tam len ako pasívny doprovod s kamarátom, ale zhodli sme sa s E.A.Poe-m : NEVERMORE! IH
Panko na to podla mna doplaca ale nedoplati... sortiment dovaza netradicny to mu zabespecuje predaj ked uz nema Limbach... No ja som si uz povedal ze tiez uz nie... Ale za farclo by som tie reci zniesol ;)